Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Дайте відповіді на мої запитання

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
natasha12 10 июня 2013, 0:44
Шановні представники Дельта Банку,
Я вже не вперше звертають до вас з проханням допомогти вирішити неприємну ситуацію, але мені так ніхто і не допоміг, відповіді на свої листи я так і не отримала (двічі відправляла на вашу електронну скриньку листа, а також відправила листа поштою ). А представники Дельта Банку у м. Пологах взагалі відмовились прийняти мою заяву. Тому, я вкотре прошу звернути увагу на мою проблему з вашим банком, адже я не згодна сплачувати грошові кошти, які були зняті начебто з кредитної картки, яка була відкрита на моє і’мя, але про існування якої я навіть не здогадувалась.
19.08.2007 року між мною та Дельта банком був оформлений кредитний договір № 005-07046-190807 (Договір був укладений в місті Погоги Запорізької області в магазині «Вікотек», відділення банку в нашому місті не має). Згідно цього договору я отримала кредитну картку № 4438717003145086 з лімітом у 500 грн. я одразу зняла з вказаної картки 300 грн. та вчасно повертала зняту суму згідно графіку, який надали мені представники банку. Всі чеки в мене збереглись.
Але 08.04.2013 року мене викликали до суду так, як Дельта банк звернувся з позовною заявою про стягнення з мене боргу у сумі 2500 грн. У позовній заяві представник Дельта банку вказує, що начебто я в 2011 році отримала кредитну карту та зняла з неї грошові кошти у сумі 2500 грн.
Але я хочу зазначити, що у 2011 році ніякої кредитної карти я не отримувала. Я звернулась до представників вашого банку в місті Пологах Запорізької області (де я і проживаю) вони мені нічим не допомогли, дали номер телефону представників у Києві, але зателефонувавши туди мені теж нічого не відповіли, тільки сказали кредит є платіть, Але чому я повинна повертати кошти, яких не отримувала. Єдине чим допомогли представники банку вони продивились зошит у якому ставиться підпис коли видають пластикову картку у 2011 році мого прізвища там не знайшли.
Для того, щоб суддя розібрався в даній справі та виніс законне рішення по справі, прошу Вас надати мені наступну інформацію:
1. Коли та в якому відділенні Дельта банку у 2011 році було отримано кредитну карту з моїм призвіщем?
2. В якому місті та в якому банкоматі було знято грошові кошти?
3. Прошу дозволити зняти ксерокопію зошита за 2011 рік в якому, під час отримання пластикових карток клієнт банку залишає особистий підпис.
Якщо я не отримаю відповіді на поставлені вам запитання, то у наступному судовому засіданні я буду заявляти клопотання про винесення ухвали про визнання присутності у судовому засіданні представника Дельта банку обов’язковою та зобов’язати представника Дельта банку надати докази того що кредитну карту отримувала саме я.
Мій т. 0996570409, Цикало Наталія Анатолівна
Дельта Банк
Ответ банка
10 июня 2013, 14:33
Шановна natasha12,
на даний момент вияснення Вашого питання потребує певного часу. За фактом наявності повної інформації по інциденту, Ви будете проінформовані додатково.Сподіваємось на врегулювання вищеописаної ситуації.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться