Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Восток Банка: Одесса, пр-т Академика Глушко, 11-И

Адрес:
Одесса, пр-т Академика Глушко, 11-И
Телефон:
0 800 307-010
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (касса: 09:00-17:30), перерыв: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Отделение №45

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
15 сентября 2023, 17:17
Заблокували кошти (надіслали лист на пошту)що треба дати документи походження коштів
Щоб всім було зрозуміло, там взагалі заходять декілька тисяч і як раз родина відправила на День Народження родини.дуже тяжко і довго все вирішується і тільки листуванням (де вже 3 дні немає відповіді навіть)
Кошти заблоковані
Я багато не втрачу якщо не буду користуватися цим банком, поверніть кошти.сказали, чекати 20 днів 🙈
Не рекомендую
Та і по документам там такий список зо я в шоці і ще з моїми оборотами.здається просто пальцем в небо блокують …
Написать комментарий
1
4 октября 2021, 14:04
30.09.2021 снимала деньги с карты в долларах. Мне все 3000$ выдали старыми (2006 года) и грязными купюрами. На мое возмущение-вопрос: «Почему они в таком состоянии и почему в БАНКЕ такие старые купюры? Я не буду их брать!», мне ответили: «у нас других нет!». Ребята, серьезно? Шарашкина контора, а не банк! Я теперь не могу часть этой суммы поменять без комиссии за состояние купюр!!! Шарашкина контора, а не банк!!!
P. S. Квитанция и фото состояния купюр есть!
Комментарии (1)
Ответ банка
Восток Банк
BankVostok
22 октября 2021, 11:46
Добрий день!
Розглянувши Вашу скаргу від 04.10.2021, стосовно отримання в касі відділення ПАТ «БАНК ВОСТОК» зношених банкнот іноземної валюти, повідомляємо наступне:
Касові операції у відділеннях ПАТ «БАНК ВОСТОК» здійснюються відповідно до вимог:
ПП НБУ від 25.09.2018 №103 «Про затвердження Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні», а саме:
п.13.п.4 Розділу І: Банк (філія, відділення) під час здійснення касових операцій має забезпечувати: своєчасну видачу клієнтам тільки придатних до обігу банкнот і монет національної та іноземної валюти та під час здійснення сплати платежів;
п.54 Розділу ІV: Банк (філія, відділення) здійснює оброблення банкнот і монет ручним способом із використанням технічних засобів для роботи з готівкою або автоматизованим способом із використанням обладнання для автоматизованого оброблення банкнот і має право повторно випускати банкноти в обіг, якщо вони перевірені на відповідність захисним ознакам, що властиві цим банкнотам, та встановленим критеріям їх якості.
Також ПП НБУ від 02.01.2019 №1 «Про затвердження Положення про структуру валютного ринку України, умови та порядок торгівлі іноземною валютою та банківськими металами на валютному ринку України» обумовлено:
п.32. Банкам, небанківським установам заборонено встановлювати обмеження щодо номіналу та року емісії банкнот іноземної валюти, які є законним платіжним засобом на території відповідної іноземної держави, з якою здійснюються валютно-обмінні операції.
Банки, небанківські установи приймають банкноти іноземної валюти, які за дизайном і елементами захисту повністю відповідають зразкам та описам, що наведені на сторінках офіційних сайтів центральних/національних банків іноземних держав, і не мають ознак зношення або набули під час обігу одну чи кілька ознак зношення, визначених у додатку до цього Положення.
Дані ознаки зношення банкнот іноземної валюти, які приймаються/видаються банком розміщені в касі відділення банку в доступному для огляду клієнтами місці.
Вам були видані придатні до обігу банкноти, які є законним платіжним засобом незалежно від року емісії банкнот іноземної валюти.
При здійсненні операції звертайте увагу на стан купюр та якщо вважаєте, що купюра не відповідає ознакам зношеності за Додатком до Положення НБУ (об'ява з додатком розміщена на касі), одразу вимагайте замінити купюру не відходячи від каси.
Дякуємо, що Ви даєте нам можливість стати краще. Нам важлива Ваша думка, тому завжди раді отримувати зворотний зв'язок. Ми постійно вдосконалюємо наш сервіс та послуги, прислуховуючись до порад наших клієнтів.
Ми будемо раді вітати Вас в наших відділеннях в майбутньому.
5 не засчитана
1 октября 2021, 15:54
Хороший банк, брал здесь кредит. В Востоке одни из самых выгодных условий по кредиту, невысокие проценты. Сотрудники вежливые, всегда помогут с вопросами.
Написать комментарий
Ответ банка
Восток Банк
BankVostok
1 октября 2021, 16:43
Дякуємо за Вашу довіру! Ми постійно вдосконалюємося, щоб надавати Вам найкращий сервіс. Залишайтеся з нами.
Главная / Банки Украины 🏦 / Восток Банк 💰 / Отделения и банкоматы Восток Банка в Одессе 🏦 / Отделение Восток Банк: пр-т Академика Глушко, 11-И, Одесса

На странице собрана вся информация про отделение Восток Банка по адресу Одесса, пр-т Академика Глушко, 11-И.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Восток Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Восток Банка  расположенном по адресу Одесса, пр-т Академика Глушко, 11-И- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.