Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Аферисти в законі

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
З 2012 року роботодавці навязали цей банк, була також до зп картки і кредитка, якою я декілька разів скористався. В 2016 році закрив кредит, але по рекомендації працівника банку з невеликим надлишком, через три-п’ять днів ходив разом з дружиною(про що вона теж пам’ятає) пересвідчитись, чи не дорахували ніяких копійок і написав заяву про закриття кредиту., з того часу пройшло 3,5 роки і тут мені почали телефонувати з компанії Вердикт і вимагати сплатити заборгованість 1280 грн яку вони викупили в банку. Я звернувся у відділення банку, щоб розібратися з даною ситуацією, але мені сказали, що так як всі мої рахунки закриті, то вони не взмозі побачити, як з’явилася заборгованість, але повідомили, що дійсно заборгованість була...і що вони її продали. На запитання, чому банк на протязі 3,5 років не зв’язався зі мною, звірили мій номер телефону, який я не змінював і порекомендували на сайті Авалю писати скаргу… Заборгованість я сплатив, але побачивши сьогодні в відділенні дідуся зі схожою ситуацією та начитавшись відгуків з аналогічними проблемами, зрозумів, що схема розводу процвітає, надіюсь в подальшому не доведеться знову мати справу з цим банком.
Райффайзен Банк
Ответ банка
11 марта 2020, 12:06
Доброго дня, шановний Станіславе Валерійовичу!
Інформування про поточний стан заборгованості є правом Банку та здійснюється у відповідності до процедур які розроблені в Банку. Якщо заборгованість відступлено, в подальшому, з будь-яких питань, необхідно звертатися до нового кредитора.
З повагою, АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Комментарии - 1

+
0
stanislav717
stanislav717
11 марта 2020, 12:50
#
Я й не сподівався на адекватну відповідь з вашої сторони... Я цілком впевнився у неправомірних діях Райффайзен Банку Аваль. Коли я попросив показати мені від якої дати почалися штрафні нарахування і взагалі на якій підставі, якщо рахунки мають бути закриті, то мені повідомили, що цього їм не показує, хоча станом на червень 2019 року вони змогли побачити заборгованість і вона була лише 490 грн.
Інше питання, чому банк жодного разу не вийшов зі мною на звязок? І якщо прорахувати хоча б 50 грн/міс штрафу за несплату, то висновок очевидний, що нарахуівння заборгованості почалися з десь з середини 2018 року... Знову випливає питання, як так, адже останні дії з кредитом проводилися за два роки до того. Ви банк-аферисти, нараховуєте неіснуючий борг, а потім продаєте його колектору партнеру...Чому ж самі не викликали мене до відділення???І навіть, якщо б припустити, що я мав борг, то чому продали 870 грн боргу при кредитному ліміті в понад  10000грн? Одним словом АФЕРИСТИ.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться