Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Абанка: Ровно, ул. Соборная, 65

Адрес:
Ровно, ул. Соборная, 65
Телефон:
7776
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (касса: 08:30-17:30, перерыв: 12:30-13:30), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5 не засчитана
4 января 2023, 17:46
Дуже вдячна Вашому професіоналізму, звернувшись «на гарячу лінію», та повідомивши про мою проблему з зарахуванням коштів на р/р (так як не були повністю вказані мої реквізити, кошти не надійшли на р/р вчасно) Працівники «гарячої лінії», максимально пришвидшили моє прохання про перевірку платежу, постійно був зворотній зв‘язок з працівниками, та в кіневому результаті, було вирішене моє питання професіонально на високому рівні. Особлива подяка менеджеру Віталію.
Написать комментарий
Ответ банка
Абанк
abank24
4 января 2023, 17:48
Доброго дня!
Дякуємо за відгук. Раді бути корисними для Вас. 😉🍏
3
9 апреля 2020, 19:30
Влаштовувалася на роботу в А-банк ( м.Рівне, Соборна 65) на посаду «менеджер з обслуговування клієнтів». Спочатку мене запросили на співбесіду. Директор банку був зайнятий, тому всю інформацію про роботу мені надавала менеджер банку. Мені ніяких питань особо не задавали, тільки запитали де працювала раніше. Потім цей самий менеджер запропонувала показати мені як оформляється їхня картка для клієнта (типу ця інформація мені знадобиться, коли буду в них працювати) і попросила мої документи ( коли телефонувала щодо співбесіди, сказала, що потрібно взяти паспорт і індефікаційний, тепер зрозуміло для чого ). Оформила вона мені картку з лімітом, попросила, щоб я поповнила собі мобільний або розрахувалась карткою, щоб їй в план зарахувалось. Після цього всього сказала, що мені на пошту прийдуть тести, якщо я їх здам, далі ще одна співбесіда і працевлаштування. Я перепитала чи отримаю зворотній зв’язок щодо результатів тесту, на що мені відповіли «ТАК». Тести були на час, питання не складні, я була впевнена, що відповіла правильно. Після трьох тижнів очікувань якоїсь інформації чи зворотнього зв’язку, як мені обіцяли я сама їх набрала, щоб уточнити щодо тестів, мені сказали, що я їх не здала! Почитавши відгуки про А-банк, наткнулась на декілька схожих випадків як в мене, виявляється, що вони за рахунок співбесід просто роблять собі план, оформляють картки людям, які приходять влаштовуватись на роботу, а тести, мабуть, ніхто і не перевіряє. Тому, хто планує піти на співбесіду в А-банк не марнуйте свій час, а якщо і підете, не оформляйте ніяких карток, бо це розвод!
Написать комментарий
Ответ банка
Абанк
abank24
9 апреля 2020, 20:29
Доброго вечора! Ми обов'язково перевіримо всю інформацію, і наші Фахівці зв'яжуться з Вами за результатами вирішення питання.
5
21 августа 2017, 20:56
працюю з цим банком вже майже два роки!!!
брав кредит в магазині КОМХАУС, КОМПЮТЕРНИЙ ВСЕСВІТ, АЛЛО ЧЕРЕЗ А БАНК… УМОВИ ХОРОШІ, ПРАЦІВНИК ВІДПОВІДАЛЬНИЙ В НАС В МІСТІ КУЗНЕЦОВСЬК… ВСЕ РОЗКАЖЕ, ПОКАЖЕ ДО ТЕРМІНАЛА ЯКЩО ТРЕБА ЗВОДИТЬ… ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ВИНИКАЛО ПИТАНЬ ДО ЇЇ… РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ БАНК… відповідальні працівники
Комментарии (1)

На странице собрана вся информация про отделение Абанка по адресу Ровно, ул. Соборная, 65.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Абанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Абанка  расположенном по адресу Ровно, ул. Соборная, 65- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.