Все частіше будкомпанії інформують, що ціни на житло зростатимуть. Нові умови на ринку нерухомості змушують інвестора бути уважним та вимогливим до забудовника. «Мінфін» зібрав популярні у жовтні акції та знижки на квартири в столичних ЖК.

Київміськбуд

Кількість зданих житлових комплексів: 63
Кількість комплексів, що будуються: 31
Дата заснування: 1955 рік
Власник: Ліліан Моїсей та Віталій Нестор

За місяць компанія прийняла на баланс 3 комплекси Укрбуду: ЖК «Поділ Град», ЖК «Злагода», ЖК «Оберіг-2». По ЖК «Чарівне місто» вже підписано основний договір, Міністерство оборони допрацьовує доповнення. Також компанія працює над вирішенням питання по двом проблемним комплексам – «Арт Хаус» і «Солар Сіті». Щодо першого Міністерству оборони необхідно належним чином оформити земельну ділянку, а по другому проходить процедура санації.

На сьогоднішній день «Київміськбудом» в цілому прийнято 16 об’єктів корпорації «Укрбуд».

Компанія повідомляє про подорожчання базової вартості квартир у жовтні. Забудовник пояснює зростання цін тим, що відбувається зміна етапів будівництва об'єктів. Перевірити інформацію про зміну базової вартості житла можна на сайті компанії у розділі «Покупцям».

Також в жовтні ЖК «Каховська» отримав 2 сертифікати про готовність до експлуатації житлових будинків № 4 та 5 у комплексі по вул. Каховській, 60. Доречі, термін введення в експлуатацію був запланований на 4 квартал 2018 року, отже строк затримки складає майже 2 роки.

Житловий комплекс «Star city»: знижки до 13%

«Київміськбуд» інформує, що у продажу з’явилися квартири у будинку №5 житлового комплексу «Star city», що розташований у Дніпровському районі столиці по вул. Каунаській, 27. У житловому комплексі можна обрати 1, 2 та 3-кімнатні квартири різнох площі і планування.

За умови повної оплати житла покупець отримує знижка у розмірі 10%. Також до 31 жовтня 2020 року компанія надає додаткові 3% знижки на обмежену кількість квартир у будинку №1. Таким чином, загальний розмір знижки може досягати 13%.

Квартири доступні також у розстрочку з першим внеском від 30% та у кредит. Вартість 1 квадратного метра – від 19 565 грн.

Мінус 15% у ЖК Urban Park

«Київміськбуд» з серпня розпочав продаж нерухомості у житловому комплексі Urban Park, що будується у Деснянському районі столиці на вулиці Магнітогорська, 5.

З нагоди поновлення продажів, до 31 жовтня 2020 року купити квартиру можна зі знижкою до 15%.

У продажу 1, 2 і 3-кімнатні квартири різних планувань, площею від 42 до 94 м2. Вартість квадратного метру — від 25 400 грн. Відділ продажу відкрито біля будівельного майданчика.

До кінця року діє пропозиція «Сплачуйте розстрочку і після введення ЖК», а також надаються знижки на паркомісця в окремих комплексах — докладно про них читайте у вересневому огляді акцій.

Компанія має програму лояльності, за якою при повній оплаті квартири можна отримати додаткову знижку від 3 до 20%, в залежності від комплексу та черги будівництва. Прайс на квартири оновлюється кожного місяця.

Читайте також: Ситуація в Київміськбуді: проблеми або підступи конкурентів

К.А.Н. Девелопмент

Кількість зданих житлових комплексів: 7
Кількість комплексів, що будуються: 5
Дата заснування: 2001 рік
Власник: Ніконов Ігор Володимирович

ЖК «Паркове місто»: знижки $75/м2 у жовтні

Забудовник попереджає про підвищення вартості у листопаді. При цьому забудовник у жовтні анонсував гарантовану знижку -$75 на кожний придбаний м2, за умови повної оплати нерухомості. Компанія обіцяє ввести ЖК в експлуатацію у 1 кварталі 2021 року.

Акція діє в період з 15 вересня по 31 жовтня 2020 року.

Вартість квартири 33 000 — 35 850 грн/м² станом на жовтень 2020 року.

ЖК Комфорт Таун: акційна розстрочка на готові квартири до 31 жовтня

У жовтні в ЖК «Комфорт Таун» забудовник пропонує квартири в розстрочку терміном до 5 років та першим внеском від 30%.

Квартири в наявності та вже з готовим оздобленням, вартість від 28 550 — 43 450 грн/м². Акційна пропозиція розстрочки на готові квартири з ремонтом діє до 31 жовтня 2020 року.

GEOS

Кількість зданих житлових комплексів: 15
Кількість комплексів, що будуються: 6
Дата заснування: 2004 рік
Власники: Михайло Миколайович Голиця та Ферук В'ячеслав Іванович

Компанія попереджає про планове подорожчання в ЖК Family&Friends та пропонує купувати зараз за старою ціною, у минулому випуску ціна складала від 16 500 грн/м2.

Осінь настала — знижок навала!

БК GEOS дарує full house знижок на противагу похмурій осені:

  • акційна ціна на апартаменти в ЖК Aria нижче 10 поверху — від 39900 грн/м2. Зауважимо, що ціна не змінювалася з липня;
  • житло бізнес-класу у ЖК «Central» у Запоріжжі за найнижчою ціною 14500 грн при 100% оплаті;
  • видові смарт-квартири в ЖК «Orange City» за ціною від 610 000 грн. Також діє додаткова акція -7% на обрані квартири.

ІБК Обрій

Кількість зданих житлових комплексів: 1
Кількість комплексів, що будуються: 4
Дата заснування компанії: 2014 рік
Власники:
Власова Катерина Миколаївна та Власов Володимир Олександрович

Нові умови розстрочки на 3-кімнатні квартири в Парковому кварталі «Місто Квітів»

При купівлі в розстрочку 3-кімнатної квартири — ІБК Обрій фіксує ціну на 6 місяців, до березня 2021 року включно. Обов'язкова умова: перший внесок 35% із щомісячним погашенням рівними частинами.

Вартість квартир в комплексі 21 950 — 29 700 грн/м².

Акція поширюється на 3-кімнатні квартири площею 90,67 м² у будинку 10Б (секція 1 і 2) 4 пускового комплексу Паркового кварталу «Місто Квітів». Пропозиція обмежена, в акції беруть участь тільки три квартири. Акція діє з 1 по 31 жовтня 2020 року.

2-кімнатні квартири за спеціальною ціною

До 31 жовтня можна купити двокімнатну квартиру в Парковому кварталі «Місто Квітів» за акційною вартістю. В акції беруть участь тільки чотири 2-кімнатні квартири площею 68,12 м² у будинку 10Б (секція 2) четвертого пускового комплексу.

Вартість за 1 м² буде відрізнятися в залежності від того, чи готовий покупець платити 100% вартості.ю чи купує житло у розстрочку.

Осінній бум на однокімнатні квартири

У Парковому кварталі «Місто Квітів» спеціальна ціна на 8 однокімнатних квартир. В акції беруть участь 4 однокімнатні квартири площею 40,04 м² та 4 однокімнатні квартири площею 45,79 м², які розташовані у будинку 10Б (секція №2) останнього, четвертого пускового комплексу.

Пропозиція дійсна з 1 по 31 жовтня 2020 року.

Акція «Ціни зафіксовано в гривні на 9 місяців в Uno City House»

Акційна пропозиція жовтня в ЖК «UNO City House»: при купівлі квартири з розстрочкою платежу, ціни в гривні будуть зафіксовані на 9 місяців, до червня 2021 року включно. Перший внесок – від 40%. В акції беруть участь дворівневі квартири комплексу. Вартість квартир в комплексі 24 950 — 37 000 грн/м². Пропозиція дійсна з 1 по 31 жовтня 2020 року.

В жовтні поточного року максимальний термін розстрочки складає 16 місяців.

Інтергал-Буд

Кількість зданих житлових комплексів: 34
Кількість комплексів, що будуються: 19
Дата заснування: 2003 рік
Власник: Зубик Володимир Володимирович

Акційна пропозиція в ЖК «Паркові Озера-2»: Золота осінь – золота ціна

Нова черга житлового комплексу «Паркові Озера» починає продаж квартир вартістю від 24 000 грн/м2. Компанія планує за три роки побудувати квартири комфорт-класу з ремонтом «під ключ». Пропозиція діє до 5 листопада.

Для довідки: старт продажів квартир у новому житловому комплексі «Паркові Озера»-2 розпочато у вересні. Забудовник пропонує однокімнатні квартири площею від 42 м2, двокімнатні — від 57 м2 та трикімнатні — від 76 м2.

Всього заплановано зведення 4 будинків, які будуть з'єднані стилобатом, під яким розмістять паркінг. На 2 поверсі планують нежитлові приміщення, квартири розпочнуться з 3 поверху. Перші 2 будинки будуть здані у експлуатацію у 4 кв 2022 року, 3 та 4 будинки планують побудувати до 3 кварталу 2023 року.

«Пом’якшуємо курс! Акційна пропозиція -5% на всі квартири»

Інтергал Буд розпочав акцію — знижка 5% на всі квартири для декількох комплексів, акція діє до 19 жовтня:

  • ЖК «Паркові Озера»-2 за адресою Воскресенська, 2а.
  • ЖК Sky Avenue, також діє акція на багатокімнатні квартири: 24 000 грн/м2.
  • ЖК Академ Квартал — знижка діє на всі квартири, кладові, комерційні приміщення. Вартість квартири від 920 000 грн, або 19 000 грн/м2.
  • В ЖК City Hub до 19 жовтня діє знижка 15% на окремі квартири і 5% — на абсолютно всі інші квартири комплексу.

Нагадуємо, що у вересні вийшов новий рейтинг забудовників передмістя Києва, вже 7 за рахунком. За 4 роки випусків, рейтинг забудовників від порталу «Мінфін» став джерелом цінної інформації і для експертів, і для інвесторів. Та й самим забудовникам він допомагає ставати кращими.

При підготовці огляду «Мінфін» вивчав пропозиції від учасників Рейтингу київської нерухомості та інших забудовників.

Дані в огляді взяті з сайтів забудовників. Про діючі акції та ціни на квартири докладно консультують у відділах продажів ЖК.
Читайте попередні огляди акцій і знижок на новобудови Києва, щоб порівняти умови та зрозуміти тенденції на ринку нерухомості.

Підписуйтеся на телеграм-канал з акціями та новинами світу нерухомості!

Анна Максимова