Christmas VS Різдво

Одне з найголовніших свят християн усього світу – Різдво, народження Ісуса. Католики святкують його 25 грудня, а християни східного обряду (православні) – переважно 7 січня. Така розбіжність пов’язана з переходом у ХVI ст. Католицької церкви з юліанського на григоріанський календар. Натомість Православна церква й досі веде літочислення за юліанським календарем (сьогодні ми з вами називаємо його церковним), тож накопичена у віках розбіжність між календарями становить 14 діб.

До речі, 25 грудня Різдво святкують не лише католики, а й деякі православні церкви світу, зокрема, Болгарська, Румунська, Чеська, Грецькі (окрім Афону), Вірменська тощо.

В Україні від 2017 року 25 грудня стало офіційним вихідним.

Тож саме час переходити до найприємнішого атрибуту свят – подарунків! Компанія Dinero щиро вітає усіх своїх клієнтів – колишніх, нинішніх та майбутніх – та дарує святкові знижки! Якщо ти вже маєш досвід співпраці з компанією, чекай на листа чи SMS, де буде вказаний твій персональний промокод, що надає знижку на відсоткову ставку.

Замовляй кредит до 23 000 грн строком до 30 днів протягом дії акції X-MAS та сплачуй ставку за кредит зі знижкою.

Детальні умови акції Dinero X-MAS

  1. У акції беруть участь тільки громадяни України, що досягли 18-річного віку.
  2. Акція діє у період з 22 грудня по 27 грудня включно.
  3. В акції беруть участь ті клієнти, що отримали промокод у SMS чи e-mail, подали заявку протягом дії акції та отримали схвалення по ній.
  4. Щоб скористатися промокодом, зайди до особистого кабінету, подай заявку на бажаний кредит та введи свій промокод у однойменне поле.
  5. У межах акції тобі доступно до 23 000 грн строком до 30 днів. Твоя персональна знижка буде застосована до відсоткової ставки, яка, у свою чергу, залежить від суми та терміну кредиту.
  6. Добори вільних коштів здійснюються на загальних підставах.
  7. Продовження за акційними кредитами платне та можливе на термін до 30 днів.

Акція діє для постійних клієнтів Dinero. А для тих, хто тільки бажає почати співпрацювати з компанією, діють ще лояльніші умови - 0,1% на день. Тож без подарунків не лишиться ніхто!