Щоб якомога більше людей могли зустріти 2021 рік без додаткового фінансового навантаження, компанія «Качай Гроші» почала видавати кредити для нових клієнтів під 0,01%.

У мікрофінансовій організації відзначають, що їхня новорічна пропозиція вже користується значним попитом. Акція від Качай Гроші йде на всіх обертах та допомагає українцям познайомитися з можливостями, які дають кредити до зарплати.

Акційна пропозиція пропонує гроші в борг на суми від 500 до 10 000 гривень. Максимальний термін такого кредиту – 15 днів. У компанії уточнюють, що фактична ставка позики 0,01% в день – це мінімальний відсоток, за яким українське законодавство дозволяє МФО кредитувати своїх клієнтів. Хотілося б подарувати кожному до Нового року можливість оформити кредит під 0%, щоб накрити святковий стіл, прикрасити будинок, відпочити або купити подарунки. Але така послуга для мікрофінансових організацій не передбачена.

Отримати позику під мінімальний відсоток може будь-який громадянин України віком від 18 до 65 років незалежно від офіційного доходу чи роду діяльності. Для цього не потрібні довідки з місця роботи, заставне майно або поручителі. Також для подачі заявки не доведеться кудись їхати – кредит оформлюється онлайн на сайті МФО. Це зроблено для того, щоб взяти позику могли не тільки жителі Києва та обласних центрів, а й люди, які мешкають у найвіддаленіших куточках України: від високогірних карпатських сіл до лісів Волині та степів Приазов'я.

Качай Гроші орієнтують свою новорічну пропозицію на найширшу аудиторію. Ключові вимоги до позичальника – це повноліття, наявність українського паспорта та коду ІПН, мобільного номера та діючої картки будь-якого українського банку.

Документи потрібні для ідентифікації позичальника, телефон – для зв'язку, а на карту будуть зараховані гроші після оформлення кредиту. У компанії зазначають, що вони не збираються телефонувати клієнтам – в більшості випадків номер мобільного потрібен, щоб відправити на нього СМС з рішенням щодо позики та код підтвердження.

Приємним бонусом до кредиту під 0,01% стануть подарунки від Качай Гроші. Весь грудень компанія збирає заявки на участь в новорічному розіграші, щоб 5 січня розіграти серед своїх клієнтів призи. І це не дешевий непотріб, а якісна брендова техніка: смартфон від Google, портативна акустика JBL Charge4 та сучасні фітнес-браслети від Xiaomi.

Участь в акції від Качай Гроші не вимагає складних дій – все максимально просто, як і повинно бути напередодні новорічних свят. Досить взяти кредит на термін від 5 днів і своєчасно його погасити. Всі клієнти, які виконали ці вимоги, автоматично стають учасниками святкового розіграшу. Визначати переможців будуть випадковим чином за допомогою спеціалізованого онлайн сервісу.

У передноворічну пору чудеса відбуваються не тільки в казках. Взяти гроші в кредит під 0,01% і виграти модний гаджет – хіба це не диво нашого часу. Компанія «Качай Гроші» робить його для своїх клієнтів реальністю.