Від початку коронавірусної кризи Креді Агріколь Банк за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» реалізував п’ять хвиль благодійності та спрямував 11,2 млн грн на придбання медичного обладнання для опорних лікарень у Києві, Тернополі і Харкові та облаштування реанімаційного блоку в обласній лікарні в Чернівцях. Благодійні ініціативи банку сприяють досягненню Цілі сталого розвитку ─ «Міцне здоров’я», зокрема боротьбі з епідеміями та зниженню передчасної смертності.

«Діємо щодня в інтересах клієнтів та суспільства – сенс існування Креді Агріколь. Тому коли пандемія COVID-19 перевела життя українців в режим карантину, банк не вагаючись почав діяти. Наша відповідь на глобальний виклик коронавірусу – допомога лікарням та пацієнтам через закупку сучасного медичного обладнання. Банк комплексно обладнав реанімаційний блок у Чернівцях, де рятують пацієнтів у критичних станах, та системно допомагає ще двом опорним лікарням. Ми бачимо, як соціальні ініціативи бізнесу рятують життя хворим, тож наразі ми втілюємо ще два благодійні проекти: допомагаємо дитячій лікарні у Харкові і купуємо кисневі концентратори», ─ коментує Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку.

Оцінювало проекти учасників конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку — 2020» експертне журі, до складу якого увійшли керівники Глобального договору ООН із різних країн. Серед головних критеріїв оцінки ─ масштаб проекту та його актуальність. Окрім Креді Агріколь фіналістами в категорії «Подолання COVID-19» стали ще 13 компаній.

Раніше експерти видання «Власть денег» відзначили наймасштабнішу в історії банку благодійну допомогу лікарням в боротьбі з COVID-19 та вже другий рік поспіль включили програму «We Care!» від Креді Агріколь до рейтингу 25 найкращих програм корпоративної соціальної відповідальності.