Що таке Binomo?

Binomo — платформа для онлайн-трейдингу, яка забезпечує обслуговування своїм клієнтам не гірше американських і європейських компаній. Основне завдання брокера — надання послуг в торгівлі активами і надання сервісу найвищої якості, включаючи навчання і партнерку.

Binomo в Україні також робить упор на високу якість послуг, щоб клієнти змогли повною мірою зануритися в світ трейдингу. Крім того, компанія не скидає з рахунків початківців трейдерів, допомагаючи їм освоїти ази торгівлі завдяки розділам FAQ, словнику термінів і стратегіям. А якісна техпідтримка завжди доступна через чат на оф. сайті або за адресою support@binomo.com.

Це не розвід

Багато хто вважає, що Біномо — це розлучення і шахрайство. Однак у торгової платформи в Україні є безліч плюсів, якими може похвалитися далеко не кожен брокер:

  • сучасний торговий термінал;
  • свіжа аналітика;
  • швидка служба підтримки;
  • навчальні матеріали та демо-рахунок;
  • партнерка з вигідними умовами;
  • широкий список фінансових активів.

Вхід в особистий кабінет

Перед початком торгівлі на демо або реальному рахунку, необхідно авторизуватися і зайти в особистий кабінет. Як це зробити на біномо.ком:

  1. Клацнути по клавіші «Вхід» в правому кутку головної сторінки сайту.
  2. Вказати свої логін і пароль, використані при реєстрації.
  3. Клікнути «Увійти».

Якщо ви використовуєте програму для смартфона, процедура входу в особистий кабінет залишиться такою ж.

Ще один спосіб — скористатися обліковим записом Google або Facebook.

У разі відсутності аккаунта, потрібно пройти просту процедуру реєстрації на binomo.com. У формі слід заповнити дані про своє email, створити пароль, вибрати валюту рахунку і погодитися з умовами Клієнтського угоди.

Не забудьте підтвердити реєстрацію на сайті брокера, пройшовши за посиланням з листа від Біномо.

Типи рахунків

На оф. сайті Binomo (включаючи сегмент ua) є кілька видів акаунтів.

Free (Demo)

Доступний клієнтові миттєво після реєстрації на торговій платформі. Але його можливості обмежені. Для торгівлі є віртуальні 1000 $ і 20+ активів. Виводити кошти з демо-рахунку можна.

Standard

Можна активувати за 10 $. Активів в доступі вдвічі більше — 40 +. Зароблені кошти можна вивести протягом 3 днів (залежить від платіжної системи). Прибутковість — до 85% при правильному прогнозі, і ще до 100% бонусів при поповненні депозиту.

Gold

Доступний після досягнення загального депозиту в 500 $. У чому його переваги:

  • більш 50 активів;
  • до 150% бонусів на депозит;
  • до 90% дохідності при правильному прогнозі;
  • кешбек 5% (в деяких випадках);
  • виведення коштів за 24 години (залежить від способу оплати). Деякі методи виведення як і раніше вимагають до 3 днів.

Також власником облікового запису Gold є страхування угод, акція «Щаслива година» і послуги особистого менеджера.

VIP

Можна отримати починаючи з загального депозиту від 1000 $. Кількість активів підвищується ще приблизно на 10 одиниць. А зароблені фінанси можна отримати на карту вже протягом чотирьох годин. Все залежить від варіанту оплати. Серед додаткових переваг можна згадати прийняття участі в безризикових операціях, ВІП-турнірах і отримання кешбеку на рахунок.

Виведення коштів з Binomo можливе тільки тим же способом, яким було поповнено рахунок. Клієнти можуть використовувати як банківські карти, так і електронні гаманці.

Навчання

Як заробити додатковий дохід за допомогою Біномо — найчастіше питання від трейдерів-новачків. Для них на сайті існує безліч матеріалів для навчання. Таких, як Словник термінів, який допоможе вивчити нові поняття, а також FAQ, де дані відповіді на найпоширеніші питання про Binomo.

Чи можна заробляти на торговій платформі додаткові кошти? Так. Попрацювавши з навчальною базою, можна вже робити реальні прогнози. Тому цей майданчик підійде не тільки досвідченим, але і починаючим трейдерам.

Стратегії

Стратегії — це відпрацьовані методики, покликані допомогти здійснювати операції в плюс. Трейдерам-новачкам рекомендується випробувати стратегії на демо-рахунку. Вони зручно позначені знаком «Початківець» в розділі «Стратегії». Професіонали теж знайдуть там важливу для себе інформацію.

Але слід пам'ятати, що немає такої стратегії, яка буде працювати весь час. Необхідно зрозуміти, яку краще використовувати в тій чи іншій ситуації. Цей навик може допомогти знайти свій власний метод створення вірних прогнозів.

Як додатково заробити на Біномо?

Сайт біномо.ком дає безліч можливостей для отримання додаткового доходу. Найбільш популярний з них — участь в турнірах.

Турніри

Турнір — це змагання між трейдерами. І проводяться вони на майданчику регулярно. Плюс таких змагань в тому, що призових місць не одне і навіть не три, а кілька десятків. Є турніри платні, а є і безкоштовний, який доступний навіть власником демо-аккаунта.

Найменування

Вартість реєстрації, $

Кількість призових місць

Призовий фонд, $

Daily Free

0

60

300

Two Days

7

20

2 000

Business

8

30

2 500

Glory

30

60

45 000

Мобільний додаток

Торговий майданчик доступний не тільки на ПК, але і на мобільних гаджетах. Досить завантажити додаток Binomo, щоб мати можливість здійснювати операції не тільки з дому, але і в дорозі.

Binomo App можна завантажити з Google Play для власників смартфонів на Android і з AppStore для власників гаджетів на iOS.

Додаток відрізняється по функціональності від веб-платформи. У Binomo App менше фінансових інструментів для торгівлі.

Реальні відгуки трейдерів

Ось реальні відгуки про роботу платформи:

Htometa Asfela: «Заробляю додатково на Біномо. Все поки влаштовує».

MarianGBM: «Спробував, мене все влаштовує. Головне зосередитися».

SGS Aluminium: «Тепер я нормально заробляю. І все завдяки навчанню на Біномо».

Сергій Булгаков: «Секретних стратегій для цієї торгівлі немає. Все просто і зрозуміло».

Підіб'ємо підсумок

Binomo — це сучасний майданчик для онлайн торгівлі та отримання додаткового доходу. За час своєї роботи компанія зарекомендувала себе як надійного трейдинг-партнера, якому можна довіряти. Про це говорять і трейдери на тематичних форумах. Тут якісне навчання та вигідна партнерка. Однак не можна забувати про ризик втратити частину або навіть весь депозит. Без знань про трейдингу і вміння робити вірні прогнози нічого не вийде.