ICU оцінює падіння ВВП України на 6% у вересні
Інвестгруппа ICU оцінює падіння ВВП України у вересні 2020 року на рівні 6% до аналогічного періоду 2019 року (р/р), а за підсумками липня-вересня — на рівні 5% р/р.

Нафтогаз підвищив ціну на газ для своїх клієнтів
Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» з листопада підвищує вартість природного газу для населення на 25,7%. Про це свідчить інформація про тарифи на сайті компанії

Як карантин змінив ставлення населення до заощаджень
За 9 місяців поточного року гривневі кошти населення у банках збільшилися на 54 млрд грн, або на 17%. Валютні заощадження українців за січень-вересень зросли всього на 0,5%. Чи змінилися «ощадні» звички українців, і якщо так, то як.

Найгірший день з початку вересня. Індекс Dow Jones обвалився відразу на 2,3%
Для індексу Dow Jones понеділок став найгіршим днем з початку вересня. На закритті торгів 26 жовтня індекс Dow Jones, що охоплює 30 найбільших компаній США, упав на 2,3% або 650,19 пункта. Про це повідомляє CNBC.

Україна стала лідером із зростання e-commerce у Східній Європі
Частка онлайн-торгівлі у Східній Європі зросла в цьому році до 10% від загального обсягу роздрібних продажів. При цьому найбільше зростання e-commerce зафіксовано в Україні – до 8% від загального обсягу роздрібних продажів у країні.