Ощад став абсолютним переможцем у номінації «Іпотека на придбання житла на вторинному ринку». Унікальна іпотечна програма Ощаду «Звісно, 9,99», що була започаткована в липні цього року, отримала перше місце. ЇЇ основні переваги – фіксована процентна ставка, відсутність прихованих комісій, зручність погашення. Друге місце посів кредитний продукт «На купівлю нерухомості на вторинному ринку», третє – кредит «Звісно, житло».

Кредитний продукт «Ощад драйв» традиційно переміг у номінації «Автокредити». Його основні переваги – фіксована ставка, відсутність обов’язкового страхування життя від нещасних випадків, відсутність штрафних санкцій за дострокове погашення кредиту, можливість обрання схеми погашення кредиту – ануїтет або рівними частинами та зручний метод погашення кредиту. Також у номінації «Автокредити» Ощадбанк отримав третє місце за кредитний продукт «Легкий».

Пропозиція Ощаду «Кредит під іпотеку» залишається однією з найкращих на ринку банківських послуг і зберігає перше місце в номінації «Споживчі кредити під заставу». Цього року Ощадбанк зменшив ставку на 1-4 процентні пункти та зробив умови цієї програми більш доступними. Тепер вона стартує від 13,99% річних у гривні.

Ще одну відзнаку Ощадбанк отримав за депозит «Максимальний» для підприємців. Цей продукт посів третє місце в номінації «Депозити для бізнесу» і передбачає особливо привабливі умови для бізнес-клієнтів:

  • можливість зберігати гроші у трьох валютах – гривні, доларах та євро;
  • термін дії депозитної угоди може становити від 1 місяця до 3 років;
  • проценти можуть сплачуватися щомісячно, щоквартально, у день закінчення вкладу або з капіталізацією;
  • можливість дострокового повернення вкладу;
  • можливість пролонгації вкладу.

Як відомо, у другому кварталі 2020 року Ощадбанк став лідером у трьох номінаціях рейтингу Prostobank Awards-2020. Кредитні продукти «На купівлю нерухомості на вторинному ринку», «Кредит під іпотеку» та автокредит «Ощад драйв» було визнано найкращими на банківському ринку.