Фінмоніторинг з початку року виявив підозрілі операції на 60 мільярдів
За 9 місяців 2020 року Державна служба фінансового моніторингу направила до правоохоронних органів 739 матеріалів щодо фінансових операцій, які можуть бути пов'язані з легалізацією коштів. Сума становить 60,3 млрд грн.

Лаґард: М'який сценарій зниження ВВП єврозони «вже застарів»
Економіка єврозони може скоротитися на 8-12% у поточному році на фоні негативного впливу пандемії коронавірусу. Про це заявила голова Європейського центрального банку Крістін Лаґард, повідомляє CNN.

МВФ підрахував реальний курс гривні до долара
У 2020 році курсу гривні до долара за паритетом купівельної спроможності становить 7,33 грн/$. Про це йдеться в жовтневому огляді МВФ «Перспективи світової економіки».

У Польщі хочуть істотно спростити одержання ВНП для іноземців
У Польщі хочуть законодавчо спростити процес отримання ВНП для іноземців — так званих Карт тимчасового побиту. Підтвердження таких намірів — Проєкт закону про внесення змін до закону про іноземців та деякі інші акти (UD138), опублікований в офіційному Бюлетені Ради Міністрів Польщі.

Uber пропонує 30% кешбеку за поїздку з іншим пасажиром
Сьогодні, 19 жовтня, Uber запускає новий сервіс для доступних поїздок у Києві — Uber Pool Chance. Використовуючи цю послугу, можна отримати до 30% відшкодування вартості поїздки, розділивши її з іншим пасажиром.