Він опублікував фото одного з готових до прийому дітей класів — неподалік від Сіетла, де розташована штаб-квартира Amazon.

Що відомо про академію

Як пише Forbes, на курсах для дошкільнят передбачать розклад на весь рік, заняття будуть вестися п'ять днів на тиждень для дітей 3-5 років, говориться на сайті фонду Безоса Bezos Day One Fund. Заняття в установі будуть побудовані за системою Монтессорі, заснованої на ідеях вільного виховання. Безос і сам відвідував дитячий садок Монтессорі з двох з половиною до чотирьох років.

Читайте також: Безос продав акції Amazon на більш ніж $ 3 мільярди

В інтерв'ю журналу Montessori Life у 2000 році бізнесмен називав цей досвід корисним. «Не знаю, що говорять наукові дослідження, але інтуїтивно я вважаю, що це підходить маленьким дітям», — говорить він.

Безос вперше заявив про намір запустити мережу освітніх установ для дошкільнят в листопаді 2018 року, коли він разом з дружиною (тепер уже колишньою) Маккензі запустив Bezos Day One Fund і виділив на нього $ 2 млрд. До цього дня Безос більше тему освітнього проекту не піднімав, відзначає Forbes.

Читайте також: Хто найбільше заробив під час карантину — інфографіка

Статки Безоса

Статки Безоса станом на 22:00 оцінювалися $ 183,1 млрд, випливає з рейтингу Forbes Real-Time.

У день оголошення про запуск шкіл його статок додав $ 7,8 млрд, що зробило його найуспішнішим бізнесменом за день.

Читайте також: Акції Amazon в карантин рекордно зросли. У чому феномен компанії

Нагадаємо

Раніше «Мінфін» запустив спецпроєкт з Приватбанком «Фінансова грамотність для дітей».