У третьому кварталі цього року виробник електрокарів Тесла готується випустити на ринок рекордну кількість машин. Про це стало відомо з листа Ілона Маска до співробітників компанії, повідомляє LBLV, посилаючись на матеріали Reuters. У своєму зверненні він просить їх добре попрацювати, щоб досягти бажаної мети.

В електронному листі до співробітників Ілон Маск написав, що за 10 днів, що залишились до завершення кварталу, потрібно докласти чимало зусиль, щоб побити квартальний рекорд у постачанні машин.

Робота на заводі Тесла у Фрімонті була зупинена з кінця березня до початку травня через карантинні обмеження, введенні урядом США для зниження темпів поширення COVID-19. Заклик керівництва Tesla в кінці кварталу вже став звичним – співробітників не в перший раз просять об'єднатись для швидкого досягнення мети (зростання виробництва і кількості поставок продукції на ринок).

Аналітики, які очікують на підвищення акцій Тесла, прогнозують, що у третьому кварталі виробник електрокарів поставить на ринок 144 тисячі машин. Раніше рекордна кількість випущених електрокарів Tesla за квартал становила 112 тисяч.

Аналітики LBLV нагадують, що в другому кварталі компанія Маска випустила на ринок 90 650 тисяч машин. Показник перевищив прогнози, попри збитки компанії, нанесені тимчасовим зупиненням виробництва через коронавірус.

Яна Баріна, фінансовий аналітик LBLV.com