Нацбанк «в разі доцільності може проводити операції з державними цінними паперами на вторинному ринку». Про це заявив глава Ради НБУ Богдан Данилишин під час брифінгу по затверджених Радою НБУ Основних засад грошово-кредитної політики НБУ на 2021.

Депозитні ставки припинили активно падати: що далі

Банки припинили масово «різати» депозитні ставки, а деякі навіть почали підвищувати прибутковість вкладів. На гривневому депозиті на 12 місяців можна заробити максимум 12,5% річних.

Колекторів зобов'яжуть представлятися і заборонять розпитувати про боржника у сусідів — проект

До кінця року у Верховну Раду внесуть новий законопроект, який регулюватиме роботу колекторських компаній. Про це повідомив виконавчий директор Асоціації учасників колекторського бізнесу України Сергій Нікіфоров під час MFO Sammit.

Ощадбанк з 1 січня стане членом Фонду гарантування вкладів

Державний Ощадбанк стане учасником Фонду гарантування вкладів фізосіб з 1 січня 2021 року. Таке рішення було прийнято на засіданні Ради з фінансової стабільності НБУ, яке відбулося 2 вересня.

Фонд гарантування вкладів про збільшення суми гарантування і про вибір банку для депозиту (відео)

Чи бачить Фонд загрози для банківського ринку в епоху Коронавірусние кризи? Чи очікує Фонд нові банкрутства банків і чи готовий до нових виплат? На ці питання «Мінфіну» відповіла заступник директора-розпорядника ФГВФО Ольга Білай.

Прогноз курсу: чи може Китай обвалити економіку США в будь-який момент (відео)

У свіжому випуску «Прямо по курсу» фінансовий експерт Олексій Козирєв розповідає, наскільки обґрунтованими є припущення про те, що Китай може стати найбільшою економікою світу.

Як виховати мільярдера: що говорять про свій успіх і виховання багаті люди планети

«Мінфін» знайшов кілька неймовірних історій про те, яке виховання отримували деякі з найбагатших і найуспішніших людей на землі.

Сім головних «не можна» для будь-якого інвестора

Причин, за якими навіть досвідчені інвестори втрачають гроші, тисячі. Однак всі вони зводяться до кількох основних прорахунків. «Мінфін» попросив експертів виділити сім найгірших помилок, які схильні робити інвестори.