Про сервіс

Українці Олександр Худа і Андрій Суржинський заснували Restream в січні 2015 року. Зараз він базується в Остіні (США).

Сервіс охоплює близько 30 платформ, зокрема Facebook, LinkedIn, Twitch, Twitter і YouTube. Він дає змогу також приймати відео з таких платформ, як Zoom, і ретранслювати його на платформи для більшої аудиторії.

Компанія почала свою діяльність у світі ігор, але сьогодні обслуговує ширше коло креаторів, музикантів і підприємств, що використовують цю послугу як для управління внутрішніми і B2B-комунікаціями, так і для своїх широких маркетингових проектів.

Читайте також: Де знайти гроші на запуск і розвиток стартапа. Шість варіантів

Серед відомих організацій, які використовували Restream, — Всесвітня організація охорони здоров'я. Вона провела на платформі благодійний концерт «Єдиний світ Разом вдома», щоб підняти настрій на початку пандемії covid-19 і мала близько 270 мільйонів глядачів.

Вартість користування

Сервіс працює за моделлю freemium. Більшість клієнтів користуються ним безкоштовно, а інші платять від $ 19 до $ 299 на місяць залежно від рівня обслуговування.

Читайте також: Стартапи, зареєстровані за кордоном, повинні платити податки в Україні

Раніше повідомлялося

  • 7 серпня відбувся дев'ятий пітч, організований Українським фондом стартапів. Свої ідеї представили 10 стартапів. Фонд вирішив профінансувати три з них: Orty, Comin і Nutritionista. Стартапи отримають гранти на суму $ 50 тисяч.