«Як стратегічному партнеру для агробізнесу, Креді Агріколь Банку важливо підтримувати якісні міжнародні заходи у агросфері. Так ми створюємо потужну платформу для колаборації між провідними українськими та міжнародними аграрними компаніями, платформу, де народжуються нові партнерства та бізнес-ідеї. І вже традиційно для своїх клієнтів ми є надійним фінансовим плечем. Вони завжди можуть розраховувати на комплексні рішення, що об’єднують фінансування, консалтинг та глибоку експертизу команди Креді Агріколь Банку!» − розповідає Александр Чеснакофф, заступник члена правління Креді Агріколь Банку.

В рамках конференції «Ефективне управління агрокомпаніями» будуть обговорюватися такі теми: відкриття ринку землі, економічні наслідки пандемічної кризи, зміна поведінки споживачів, перехід на управління компаніями в онлайн-режимі тощо. Олександр Печерицин, головний економіст Креді Агріколь Банку візьме участь у панельній дискусії, присвяченій економічним питанням.

Під час конференції «Ефективне управління агрокомпаніями» відбудеться також нагородження переможців премії «Агро Champions 2020». Отож до зустрічі 10 вересня в Terminal Z, що знаходиться в селі Велика Олександрівка у Київській області.

Детальніше про захід читайте на сайті.