З 1 серпня підприємці мають право використовувати програмні РРО. Отримати їх можна безкоштовно в податковій. Як змінювалися касові апарати, що таке «РРО в смартфоні» і навіщо їх ввели.

Що буде з гривнею в серпні. Аналітики дали прогноз

У липні гривня знизилася як до долара, так і до євро, причому до другої валюти помітно сильніше. Офіційний курс долара, встановлений НБУ, зріс за місяць з 26,6922 грн до 27,6913 грн (+ 3,74%). Про це йдеться в коментарі старшого аналітика «Альпарі» Вадима Іосуба.

Як заробити на золоті, не купуючи злитки

У вівторок ціна золота на споті в ході торгів досягла нового історичного максимуму — більше $ 2000 за тройську унцію. Експерти впевнені, що благородний метал буде дорожчати надалі, залучаючи все більше інвесторів.

Нова хвиля коронавірусу. У МОЗ розповіли, коли чекати в Україні

Друга хвиля коронавірусу в Україні очікується в середині осені. Українців просять вакцинуватися від грипу, щоб уникнути інфекції.

Скільки можна заробити на достроковому продажу ОВДП

Порівняно з депозитами одна з головних переваг вкладень в ОВДП — можливість швидко вийти з інвестиції. Ви можете продати облігації і отримати гроші без зайвої тяганини. «Мінфін» вирішив перевірити, чи справді так легко продати державні цінні папери і скільки можна заробити на їх перепродажу.

Топ-10 кредитних карт з найбільш лояльними умовами

Банки продовжують активно пропонувати клієнтам кредитні карти з лояльними умовами. «Мінфін» вирішив розібратися в особливостях карткових кредитів і знайти кредитки з найвигіднішими умовами.

Золотий серпень: як заробити на курсі долара й рекордній вартості золота (відео)

Цього тижня у випуску «Прямо по курсу» обговорили такі питання: Що буде з гривнею в серпні? Які чинники будуть впливати на курс? Чи варто купувати золото або фіксувати прибуток і йти? Як підстрахувати себе в період значних валютних коливань і як мінімізувати свої ризики? Прогноз курсу валют на період з 6 по 13 серпня.

Біткоін для «чайників»: як за вечір освоїти криптовалюту

Останнім часом знову з'явилося багато розмов про біткоін. Криптовалюта не перестає дивувати своїм різким то зростанням, то падінням. Хоча деякі аналітики і прогнозують, що біткоін підскочить до $20000, поки найвищий його курс був зафіксований 2 серпня — $ 12000. Наш редактор поділився історією, як придбати біткоіни і завести криптогаманець.