Для участі в акції потрібно виконати наступні операції в мобільному додатку СА+:

  • Перший етап. Від 3 серпня до 12 серпня 2020 р. включно зробити принаймні один переказ коштів з картки на картку. Призовий фонд: одна музична колонка Music speaker JBL Pulse 4 та п’ять чашок. Розіграш відбудеться до 21 серпня.
  • Другий етап. Від 13 серпня до 25 серпня 2020 р. включно сплатити принаймні один рахунок за комунальні послуги. Призовий фонд: один робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner та п’ять парасоль. Розіграш відбудеться до 3 вересня.
  • Третій етап. Від 26 серпня до 06 вересня 2020 р. включно принаймні раз поповнити мобільний рахунок. Призовий фонд: одна ігрова консоль Sony PlayStation 4 Pro та п’ять екосумок. Розіграш відбудеться до 14 вересня.
  • Четвертий етап: Від 7 до 16 вересня 2020 р. включно відкрити вклад «Накопичувальний». Призовий фонд: один електросамокат Xiaomi Mi Scooter та п’ять світшотів. Розіграш відбудеться до 25 вересня.

Учасники акції, які виконають умови всіх чотирьох етапів акції автоматично стають учасниками розіграшу головного призового фонду, який включає в себе один смартфон iPhone 11 Pro, п’ять чашок, п’ять екосумок, п’ять парасоль, п’ять світшотів. Розіграш відбудеться до 25 вересня. Детальніше про умови акції читайте на сайті.

Акція проводиться на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення військової операції під керівництвом Об’єднаних сил у період з 03.08.2020 р. до 16.09.2020 р. включно.