Що відомо про новинку

Новий автомобіль є одним з найбільш амбітних проектів для Maserati, який після анонсу нового двигуна для спортивного автомобіля MC20 тепер ще на один крок ближче до нової ери бренду.

Поява нового гібрида Ghibli розширює асортимент Maserati, який тепер став ще більш конкурентоспроможним і відповідає вимогам ринку.

Читайте також: Попит на електромобілі в Україні зріс. Топ-5 е-фаворитів українців

«Начинка» авто

М'яка гібридна трансмісія Maserati Ghibli поєднує в собі турбований 2,0-літровий чотирициліндровий двигун внутрішнього згоряння і 48V генератор з невеликою батареєю, встановленої ззаду, що також дає переваги в плані поліпшення розподілу ваги.

У сукупності силова установка виробляє 330 к.с. і 450 Н⋅м крутного моменту, що дозволить розігнати гібрид Ghibli від 0 до 100 км / год за 5,7 секунди і досягти максимальної швидкості 255 км / год.

Читайте також: Електрокари в Україні. Які марки обирають водії (інфографіка)

Новий гібрид автовиробника матиме притаманний для усіх моделей Maserati звук, завдяки оптимізованому вихлопу, який включає в себе спеціально розроблені резонатори.

Плани компанії

Ghibli є першим кроком в напрямку компанії, який призведе до електрифікації всіх нових моделей Maserati. Першими повністю електричними автомобілями бренду стануть нові GranTurismo і GranCabrio, заплановані на 2021 рік.

Оформити електронний поліс «автоцивілки»