Минулого тижня вже колишній голова Нацбанку Яків Смолій подав заяву про відставку. Серед причин, які до цього привели, він назвав, зокрема, розбіжності у поглядах з представниками влади за курс гривні, друку грошей і стимулювання кредитування.

Як довго триватимуть важкі часи і що буде з гривнею, розповів глава департаменту групи ICU Сергій Ніколайчук.

Боротьба за крісло голови НБУ: лідери, перші втрати та курсові ризики (відео)

У відео наш експерт Олексій Козирєв розповість, у кого найбільші шанси очолити НБУ, і як згодом може змінитися політика центробанку.

Щоб обміняти валюту, зовсім необов'язково йти у відділення банку або шукати обмінники поблизу. Все це можна зробити онлайн, до того ж у будь-який зручний для вас час.

Істотне зростання. Міжнародні резерви збільшилися на 12,4%

Станом на 1 липня 2020 року міжнародні резерви України, за попередніми даними, склали $28 515,73 млн (в еквіваленті). У червні вони збільшилися на 12,4%. Востаннє на такому рівні вони перебували восени 2012 року.

Де візьмуть 100 мільярдів для бюджету: намалюють чи знову позичать

Уряду може знадобитися близько 100 млрд грн, щоб перекрити виплати за внутрішнім держборгом і покрити поточний дефіцит бюджету. Під потрібну суму можуть включити «друкарський верстат», а можуть — заманити капітали іноземців підвищеною ставкою.

Липневі акції від забудовників: як девелопери реанімують ринок столичної нерухомості

Девелопери, схоже, згодні на все, щоб вивести продажу на докарантинный рівень. Забудовники продовжують строки дії попередніх акцій, придумують знижки, розстрочки, бонуси і інтерактив для клієнтів і розігрують несподівані призи.

Євро або долар: у чому зберігати заощадження

Долар і євро – найпопулярніші іноземні валюти, в яких українці зберігають заощадження. У цій ситуації багато хто задається питанням, яка з цих валют більш надійна і має кращі перспективи зростання.

Зеленський не задекларував інвестиції в ОВДП. Готовий нести відповідальність

Офіс президента визнав, що Володимир Зеленський порушив українське законодавство. Справу передадуть в НАПК.

Кінець Воррена Баффета: чи поховає нинішня криза стратегію біржового гуру

Воррен Баффет залишається унікальною фігурою в світі інвестицій. Людиною, яка підкорив інвестиційний олімп США і не покидає його десятиліттями. Розбиралися, чи пройшла епоха Воррена Баффета.