ШвидкоГроші також не залишаються осторонь боротьби з пандемією. Нещодавно 21 опорна лікарня по всій країні отримала набори індивідуального захисту. Завдяки співпраці Червоного Хреста України та ШвидкоГроші медпрацівникам було закуплено та передано 1000 наборів засобів індивідуального захисту. Багаторазові захисні костюми, респіратори та захисні окуляри — це найнеобхідніше для кожного медика, оскільки саме вони захищають при постійному контакті з вірусом та дозволяють надавати своєчасну допомогу тим людям, що хворіють.

«Ми раді, що завдяки підтримці Товариства Червоного Хреста України змогли допомогти медикам, які щодня контактують з хворими на коронавірус, — говорить директор ШвидкоГроші Олександр Холод. — Ми високо цінуємо їхній вклад в подолання пандемії та бажаємо сил і терпіння!»

В ШвидкоГроші сподіваються, що надані ними засоби захисту — респіратори, захисні костюми та окуляри — допоможуть медикам безпечно та швидко подолати пандемію.

«Зараз надзвичайно складний час для опорних лікарень по реагуванню на COVID-19, і ми докладаємо усіх зусиль для забезпечення безпеки лікарів, адже від їхньої безперебійної роботи залежить здоров'я та життя людей»,- зазначив Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Крім того, медичні працівники отримали листи з подякою від ШвидкоГроші. Таким чином суспільство висловлює вдячність за їхню щоденну роботу і за десятки тисяч врятованих життів.