Деталі оновлення

«Це найбільше оновлення на сьогодні. Ми перемкнули відповідний двигун на нову мову програмування (і переписали весь код з нуля, в міру потреби). Це настільки велике оновлення, наскільки ви можете отримати. Два роки розробки, все для підвищення продуктивності. Готові до наступної хвилі ...», – написав у своєму твіттері CEO компанії Чанпен Чжао.

Як повідомив CEO компанії Чанпен Чжао, криптовалютна біржа Binance збільшила швидкість роботи обробки операцій в 10 разів, оновивши систему платформи.

Читайте також: Українська гривня зайшла на криптобіржу Binance

Згідно із заявою, наразі це найбільше оновлення системи за історію біржі. Компанія два роки розробляла це покращення системи й тепер біржа готова до «наступної хвилі» зростання криптовалютного ринку.

Також з покращенням системи Binance зможе обробляти більшу кількість запитів та торгові обсяги приблизно в 100 разів більше.

Читайте також: Майнерыи скоротили відтік біткоіна до 10-річного мінімуму. Із чим це пов'язано

Процес оновлення платформи розпочався в неділю о 05:00 за київським часом й тривав три години. Вже о 8:30 біржа повністю відновила свою роботу, а оновлення не вплинуло на стан ф’ючерсів та опціонів.

Окрім того раніше біржа додала нові торгові пари – BTC/UAH, USDT/UAH. Відтепер є більше можливостей для українців.

Читайте також: Прибутковість 149-214%: п'ять найприбутковіших криптовалют 2020 року

Раніше повідомлялося

  • Раніше стало відомо, що міжнародна криптовалютная біржа Binance відкрила рахунок в українському банку Айбокс Банк (IBOX Bank).