МВФ оприлюднив текст Листа про наміри та Меморандум про економічну і фінансову політику щодо нової 18-місячної Програми Stand-by для України. 

Україна отримала $2,1 мільярда першого траншу від МВФ — Смолій

Україна 12 червня повністю отримала $2,1 млрд першого траншу від МВФ. 

Червоне світло для розширення пільг «спрощенців» і зменшення пенсійного віку

Чергову кредитну дозу для України погоджено. Рада директорів Міжнародного валютного фонду ухвалила програму допомоги stand-by для України на загальну суму $5 млрд. За кілька днів у розпорядженні уряду вже буде $2,1 млрд кредитних коштів.

Правління Національного банку ухвалило рішення знизити облікову ставку з 8% до 6% річних. Це найнижчий рівень облікової ставки в історії незалежної України

МВФ заклав у прогнози по Україні середньорічний курс 30 грн/$

Номінальний ВВП України в 2020 році скоротиться до 3,908 трлн грн, або $130,3 млрд, що виводить на середньорічний курс 30 грн/$.

Як уникнути збитків, якщо «влетіли» з курсом. Кейс (відео)

У новому відео рубрики «Прямо по курсу» на нашому youtube-каналі фінансовий експерт Олексій Козирєв ділиться практичним кейсом — що робити, якщо ви не вгадали з курсом. Наприклад, купили валюту, а вона раптом різко почала дешевшати.

ЄК надала Україні 500 мільйонів євро макрофінансової допомоги

Європейська комісія схвалила виділення Україні 500 мільйонів євро макрофінансової допомоги. 

Карантинна тисяча: скільки і на чому можна було заробити, вклавши $1000

Багато з тих, у кого до 20 березня закінчилися терміни дії депозитів, задалися питанням, що робити далі: зняти гроші, купити валюту, продовжити депозит?