Тотальний карантин боляче вдарив практично по всіх ринках. І ринок нерухомості – не виняток. Чи варто зараз вкладати в зарубіжну нерухомість і на яку дохідність може розраховувати інвестор, в інтерв'ю «Мінфіну» розповів інвестиційний консультант з Фінляндії, що спеціалізується на дохідних об'єктах, Ерік Розенфельд.

За перший квартал бюджет недоотримав 45 мільярдів — Рахункова палата

За січень-березень 2020 року бюджет не отримав 45 млрд грн запланованих надходжень в загальний фонд, з яких 27 млрд грн — митні і податкові платежі.

Закон 1210, транш від МВФ та прогноз курсу: чого очікувати (відео)

Сьогодні в рубриці «Прямо по курсу» експерт Олексій Козирєв розповість, що повинна виконати Україна для отримання другого та наступних траншів у розмірі $5 мільярдів від МВФ.

Банк видає кредитку разом із зарплатною картою. Чи можна відмовитися

Часто під час видачі зарплатної чи пенсійної картки банк автоматично випускає ще й кредитку. Чи законними є такі дії банку, ідеться в повідомленні НБУ.

Гривнею керують емоції. Аналітик розповів, що відбувається з курсом

Гривня знижується в ціні, тому що МВФ вже начебто є, але без «начебто» його ще немає. Про це написав аналітик ІГ Універ Михайло Федоров.

Як американці витратили роздані державою $1200: бідні — на їжу, багаті — на акції

Згідно з підрахунками аналітиків, одержувачі чеків від держави почали витрачати свої кошти, в середньому, протягом 10 днів після отримання. У цей період громадяни, які отримали допомогу, в середньому витрачали більше на $600, ніж ті, хто чека ще не отримав.