Які моделі подешевшали

Найпопулярніша та найдоступніша модель виробника — седан Model 3 – подешевшала на $2000. Наприклад, початкова модифікація Model 3 Standard Range Plus тепер коштує $37 990 замість $39 990.

Ціни на ліфтбек Model S впали ще більше. Наприклад, вартість версії Model S Long Range Plus тепер стартує з $74 990, що на $5000 менше від попереднього прайсу.

Читайте також: Українці почали масово купувати авто. На деякі моделі попит виріс на 121%

Топова Model S Performance також впала у ціні на $5000. Тепер найпотужніший електрокар компанії коштує від $94 990.

Читайте також: Коронавірус дістався автопрому: що буде з поставками автівок в Україну

Аналогічно компанія знизила ціни на обидві версії кросовера Model X. Зараз його ціна починається з $80 000, що на $5000 менше від попередньої вартості. Лише кросовер Model Y, який нещодавно надійшов у серійне виробництво, зберіг ціну. На цю модель надійшла досить велика кількість замовлень, тому компанія вирішила поки не міняти її вартість.

Але є й зворотна сторона медалі. Тепер покупцям Model S і Model X не надаватиметься безкоштовний доступ до фірмових зарядним станцій Supercharger. Власникам доведеться платити по $0,28 за кВт*год.

Читайте також: Більше 100 років на ринку. Збанкрутував один з найбільших сервісів оренди авто Hertz

Раніше повідомлялося

  • Федеральний верховний суд Німеччини виніс рішення проти німецького автомобільного виробника Volkswagen у першій в історії країни справі, у якій власник автомобіля скаржився на махінації компанії з даними щодо викидів. Цей скандал відомий як «дизельгейт».