Зазначається, що кількість активних вакансій на сайті Work.ua почала збільшуватися, наразі вона становить близько 31,9 тисяч проти 22,8 тисяч станом на 26 квітня.

Окрім того, кількість новозареєстрованих ФОПів в Україні повернулась до докарантинних показників. Відтак, минулого тижня зареєструвалось 4775 підприємців.

Читайте також: Вихід з карантину. Кінотеатри та концертні зали дозволять заповнювати тільки на 30%

За даними ресурсу, наразі в Україні працює 69% ресторанів зі 100% закладів, які працювали до карантину. Продажі закладів громадського харчування в Україні також поступово почали зростати. Усього за час карантину прибутки ресторанів скоротилися в 3,5 рази.

Читайте також: Якими стануть ресторани після карантину

Читайте також: 5 етапів. Кабмін представив план виходу з карантину

«Рестораторам потрібно переглянути асортимент меню, можливо концепцію, ціни, порції і зорієнтуватися, як адаптуватися до нового ринку. Заклади, які виживуть, найімовірніше зможуть вийти на показники початку 2019 року не раніше наступного року», – йдеться в повідомленні з посиланням на слова каже СЕО Poster Родіона Єрошека.

Прийшов час економити. Обирай вигідний депозит в каталозі від «Мінфіну»

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».