«Для нас отримання статусу принципального учасника Masterсard – це в першу чергу нові можливості для клієнтів. Ми дуже раді, що цей статус дозволить нам відкрити для наших клієнтів ще більше переваг за картковими рішенням, що надаються Masterсard, і розширити свої сервіси. Впевнені, що ця співпраця дозволить нам досягти нових висот», – говоритьГолова Правління Банку Юрій Кандауров.

Разом зі статусом принципального учасника А-Банк отримує доступ до технологій та експертизі Mastercard, що дає банку додаткові можливості для розвитку бізнесу. Клієнти А-Банку, власники карток Mastercard, також отримують ряд додаткових переваг, серед яких доступ до нових продуктів, можливість брати участь у програмах лояльності і т. д.

«Mastercard – технологічна компанія, яка активно впроваджує платіжні інновації, змінюють повсякденне життя людей по всьому світу. Спільно з партнерами, які поділяють наше бачення «світу без готівки», ми допомагаємо споживачам, фірмам та урядам реалізовувати свій найбільший потенціал. Ми впевнені, що із присвоєнням статусу принципального члена Mastercard наше партнерство з A-Банком вийде на новий рівень, дозволивши нам разом впроваджувати сучасні платіжні рішення і реалізовувати інноваційні cashless проекти», – зазначила Анна Онищенко, директор по роботі з клієнтами Mastercard в Україні.

Про А-Банку

А-Банк представлений на ринку банківських послуг понад 25 років, входить у групу системно важливих банків за оцінкою НБУ.

Основна мета Банку — це надання сучасного і технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВапк24. Банк широко представлений у всіх регіонах України — 225 відділень готові надати якісний сервіс для кожного клієнта.

Про Mastercard (NYSE: MA)

Masterсard – глобальна технологічна компанія, що працює в платіжної індустрії. Місія Mastercard – забезпечуючи безпечні, прості, технологічні і доступні транзакції, розвивати і посилювати цифрову економіку, що дає переваги всім і всюди. Використовуючи дані захищені і мережі, створюючи партнерства і спираючись на те, що надихає, ми надаємо інновації та рішення, які допомагають людям, фінансовим інституціям, урядам і бізнесам реалізувати найбільший потенціал. Культура і все, що робиться всередині компанії і за її межами, визначається у відповідності з коефіцієнтом моральності (decency quotient, DQ). Компанія веде бізнес у більш ніж 210 країнах і територіях і створюємо стійкий світ, який відкриває безцінні можливості для всіх.