Як змінився рейтинг

За даними Kantar CMeter, серед найпопулярніших сайтів у квітні закріпилися освітні ресурси для школярів. Очевидно, що вони втримуватимуть першість до закінчення навчального року.

Новинні ресурси дещо втратили позиції порівняно з березнем, але продовжують посідати високі позиції у рейтингу. Зараз українці найчастіше читають 7 новинних сайтів, серед них і «Мінфін».

Читайте також: «Мінфін» увійшов у топ-20 найбільш відвідуваних українських сайтів — Kantar CMeter

Нагадаємо, що в березні «Мінфін» посів 18 позицію рейтингу. Якщо не враховувати корпоративний сайт Привату, «Мінфін» виявився єдиним ресурсом про фінанси та інвестиції, який потрапив у топ-25.

Найпопулярніші сайти серед українців

Трійка лідерів залишається незмінною: Google, Youtube, Facebook.

П’ятірка найпопулярніших українських сайтів у квітні: Rozetka.com.ua, Olx.ua, Ukr.net, Privatbank.ua, Prom.ua.

Цікаво, що російська заборонена соціальна мережа Vk.com піднялася у топ-25 сайтів за відвідуваністю. Днями президент Володимир Зеленський своїм указом продовжив санкції щодо російських соцмереж і поштових сервісів ще на три роки.

Нагадаємо

«Мінфін» постійно розвивається. За 2020 рік команда порталу оновила депозитний каталог, запустила розділ онлайн-кредитів і розширила продуктову лінійку "Бонусу від Мінфіну".

Також «Мінфін» запустив власний YouTube-канал, де регулярно ділиться корисними фінансовими новинами, порадами щодо інвестицій, прогнозами курсу та оглядами банківських продуктів.

Читайте також: Привіт, 2020! Як змінився «Мінфін» за останній рік

Також ми активні в соціальних мережах. Якщо ви ще не підписані — будемо дуже раді спілкуватися з вами в цих каналах.

Підписуйтесь: