Міжнародний валютний фонд очікує спаду ВВП України у 2020 році на 7,7% і відновлення росту в 2021 році до 3,6%. Про це йдеться у Світовому економічному звіті МВФ.

МВФ полегшить борговий тягар 25 найбіднішим країнам світу. Список

Виконавчий комітет Міжнародного валютного фонду затвердив негайне полегшення боргового навантаження для 25 країн у рамках Фонду щодо стримування та ліквідації наслідків катастроф (CCRT). Про це заявила директор-розпорядник МВФ Кристаліна Георгієва

«Мінус» гроші на субсидії ЖКГ, «плюс» — на пенсії. Як депутати змінили бюджет країни

Вчора 249 голосами парламент підтримав зміни до бюджету-2020. Щоправда, на всі соціальні програми, які анонсував Кабмін, грошей все одно не вистачить.

Бюджет надзвичайної ситуації враховує майбутнє фінансування від МВФ — Марченко

Оновлений закон про державний бюджет України на 2020 рік передбачає пряму підтримку Міжнародного валютного фонду (МВФ). Про це повідомив очільник Міністерства фінансів Сергій Марченко

Місяць карантину. Гривневі депозити зросли на 4%, а валютні скоротилися на 2%

Гривневі кошти на рахунках населення в банках збільшилися на 11,6 млрд до 341,4 млрд грн (+ 4%), в іноземній валюті кошти населення скоротилися на $182 млн до $9,8 млрд (-2%). Про це повідомили в НБУ.

Приват запровадив кредитні канікули на іпотеку та автокредити

Приватбанк запровадив кредитні канікули для позичальників «Житло в кредит» та «Авто у розстрочку», які зазнають труднощів через пандемію коронавірусу.