Президент України підписав закони, спрямовані на протидію поширенню коронавірусу. Зокрема, закони надають підтримку платникам податків і вирішують проблему доступності медичних засобів.

Коронавірус і карантин: банкіри розповіли, що буде з депозитними ставками

Вимушений карантин викликав панічні настрої у населення. Фінустанови намагаються заспокоїти своїх клієнтів, деякі вже почали підвищувати ставки за депозитами.

Як змінилися ваші фінансові звички в карантин? (опитування)

Ситуація з поширенням коронавіруса стрімко змінюється. Країна на карантині, введені обмеження на транспорті, в роботі громадських установ, шкіл, офісів.

Приватбанк обмінюватиме валюту тільки в онлайн

З 18 березня Приватбанк проводитиме валютообмінні операції для клієнтів фізичних осіб у безготівковому форматі через мобільний банк Privat24, веб версію Приват24 та мережу терміналів самообслуговування. Про це йдеться у повідомленні банку.

МФО перестають видавати онлайн кредити до зарплати під 0%

Відразу 6 МФО в березні перестали видавати онлайн-кредити для перших позичальників під 0%. Зараз для них пропонуються більш високі ставки.

Дві можливості втекти з депозиту, що дешевшає

Серйозне зниження ставок за депозитами та ОВДП змушують шукати нові інструменти для вигідних вкладень. І навіть у наш нестабільний час альтернатива вже випробуваним інструментам є — корпоративні та муніципальні облігації.

Українцям компенсують частину комуналки — прем'єр-міністр

Держава може оплатити частину комунальних послуг за час вимушеного перебування українців на карантині. Доручення визначити відсоток відшкодування дав сьогодні на засіданні Кабміну прем'єр-міністр Денис Шмигаль.