Як повернути гроші

Щоб повернути гроші за придбані квитки, пасажири мають звернутися в будь-яку залізничну касу. Гроші за квитки, придбані через інтернет, повертаються через онлайн сервіси.

«На потяги, яким буде обмежено маршрут, повну вартість квитка можна повернути у випадку, якщо була скасовано зупинка, до якої пасажир мав проїзний документ.

У всіх інших випадках повернення проїзних документів здійснюється на загальних підставах відповідно до „Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України“, — йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні закрили 107 пунктів пропуску (cписок)

Які потяги скасували

  • Росія і Білорусь призупиняють залізничне сполучення з Україною, Молдовою та Латвією з 17 березня. Гроші за квитки можна повернути в залізничних касах на території країн, де вони були придбані, а електронні проїзні документи здати за допомогою сайтів, де їх оформили.
  • Раніше скасували пасажирські потяги з Москви до Берліна й Парижа. Це сталося після того, як Польща, на території якої курсують ці потяги, на закрила кордон через пандемію коронавірусу.

УЗ запустила Telegram-канал для інформування пасажирів про зміни в розкладі

Раніше повідомлялося

  • З 15 березня Україна на два тижні закриває кордон для іноземних громадян, щоб обмежити поширення коронавірусу.
  • З 17 березня Україна закриє пасажирське авіасполучення.
  • З 12 березня 2020 року в Україні оголосили тритижневий карантин по всій країні.
  • Наразі в Україні відомо про п'ять випадків зараження коронавірусом, один з них виявився летальним. 13 березня від коронавірусу померла 71-річна пацієнтка з Радомишля Житомирської області.

Читайте також: У Києві закривають усі заклади торгівлі. Працюватимуть банки, аптеки, продуктові магазини та АЗС