Також сервісом можуть скористатися не лише власники авто, але й сторонні інвестори, які бажають примножити свої заощадження. Для цього було розроблено спеціальний інвестиційний ресурс — детальніше тут, завдяки якому потенційному інвестору можна легко та просто підписатись на отримання пропозицій від компанії про можливі угоди, які можуть зацікавити для вкладу з такими ж 24% річних.

СЕО planetavto.ua Андрій Ковтун поділився своїм баченням нового сервісу: «Мені здається, що ми винайшли нову форму peer to peer кредитування. Автомобіль з нашою допомогою стає інвестицією, адже лізингова компанія бере на себе касові розриви, ризики неплатежів, а в нашому випадку і пошук покупця.»

Також Андрій Ковтун наголосив на перевагах автомобільного інвестування: високий рівень дохідності за угодою (24% річних у гривні або 10% річних у доларі), економія часу у порівнянні з самостійним продажем авто (за вищу ціну від ринкової), високий ступінь захисту вкладу (ризики неповернення вкладень можуть бути застраховані відомим українським страховиком або забезпечені банківською гарантією на вимогу клієнта).

planetavto.ua — це найбільший український сервіс, який вже 14 років працює на ринку. Спеціалізацією сервісу є продаж авто в лізинг:

  • в портфелі компанії на даний момент 9091 клієнтів,
  • загальна сума профінансованого портфеля на 01.01.2020 становить 780.24 млн.грн,
  • майданчики знаходяться у 23 містах країни, а саме: Дніпро, Київ, Миколаїв, Херсон, Кропивницький, Львів, Кривий Ріг, Рівне, Черкаси, Луцьк, Кременчук, Полтава, Вінниця, Харків, Тернопіль, Чернівці, Житомир, Суми, Хмельницький, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернігів, Запоріжжя.