В кредитну історію входить інформація про взяті кредити, їх виплату, рівень платіжної дисципліни. Тобто це фінансова біографія позичальника.

Подивившись кредитну історію, можна приблизно розуміти шанси на кредит ще до подачі заявки.

Погана кредитна історія псує довіру до людини та руйнує її репутацію. Вона свідчить про те, що людина несерйозно та безвідповідально ставиться до зобов’язань, які на себе взяла. Важливо зазначити, що кредитною історією цікавляться не тільки фінансові установи — таку інформацію часто беруть до уваги роботодавці, орендатори або посольства та прикордонники.

Спеціалісти рекомендують дбати про свою репутацію. А якщо вже так сталося, що кредитна історія з певних причин містить негативні моменти, то варто докласти зусиль, щоб наступний позитивний досвід роботи з фінансовими компаніями їх нівелював. Зробити це можна за допомогою мікрофінансової організації. Маючи вчасно повернений мікрозайм, людина збільшує свої шанси на отримання позитивних рішень на наступні необхідні їй кредити.

Швидке кредитування – це реальна змога отримання необхідної суми, що значно зекономить ваш час та позбавить необхідності збору довідок, поруки та інших класичних умов, які існують в банках. Обираючи, з якою компанією працювати, варто довіритися надійній та перевіреній часом організації.

Детальніше — в сюжеті