«Усе вірно, пан Ярославський подав відповідного листа про наміри на початку грудня. Але документи на узгодження істотної участі в банку ми поки не отримували», – розповіла Рожкова.

Оцінити цю угоду в НБУ поки не можуть.

«На поточний момент складно оцінити угоду, оскільки нам невідомі ключові умови, в тому числі розмір придбаного пакета. Багато що також залежатиме від планів пана Ярославського з розвитку банку. Ці та інші речі ми будемо обговорювати з Олександром після отримання повного пакета», – підкреслила вона.

 Оформити депозит в банку Кредит Дніпро

Раніше повідомлялося

Бізнесмен Олександр Ярославський цікавиться банком Кредит Дніпро Віктора Пінчука. Угоду ще не уклали, але структури Ярославського вже прицінюються до банку.

Що відомо про Банк

  • Банк Кредит Дніпро заснований в 1993 році, входить до групи банків з приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

  • Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить бізнесменові Віктору Пінчуку.

  • За даними НБУ на 1 жовтня 2019 року, Кредит Дніпро посідав п'яте місце за активами серед банків з українським капіталом. Статутний капітал банку — 2,7 млрд грн.

  • 10 місяців 2019 року Кредит Дніпро закінчив зі збитком у розмірі 45 млн грн. Збиток за підсумками 2018 склав 231,2 млн грн.

  • Олександр Ярославський, український бізнесмен, донедавна — співвласник Укрсиббанку.

  • У 2006 році Ярославський передав контроль над Укрсиббанком BNP Paribas, після чого зосередив увагу на консолідації належних йому активів в рамках єдиної юрособи, групи DCH.