Державна податкова служба оприлюднила розміри податків, які сплачуватимуть фізичні особи-підприємці у 2020 році.

Ринок землі. Що змінили в законопроекті до другого читання

У законопроект про земельну реформу до другого читання внесли ряд змін. Про це повідомив у фейсбуці радник прем'єр-міністра з економічних питань Олексій Мушак.

Падіння гіганта: У Київміськбуді розповіли, як добудовуватимуть об'єкти Укрбуду

26 об'єктів будівельної компанії Укрбуд будуть добудовуватися за рахунок державних позик. Про це сказав голова компанії Київміськбуд Ігор Кушнір на прес-конференції

«Мінус» 2 річних. Приватбанк знизив ставки за депозитами у гривні та валюті

Приватбанк знизив ставки за депозитами на всі терміни в гривні і валюті. Тепер ставки за «довгими» депозитами на 9-12 місяців вищі, ніж за «короткими».

Apple, Facebook, Alphabet. Як придбати акції іноземних компаній

«Через нові iPhone 11 Apple рекордно подорожчала»! «Акції Facebook різко зросли на даних про рекордний прибуток»! «Капіталізація Google досягла рекордних обсягів»! — інформаційний простір переповнений подібними заголовками. Все це наштовхує на думку, що придбання акцій іноземних компаній — чудовий інвестиційний інструмент.

«До 300 000»: Рейтинг найдешевших автомобілів в Україні

Сьогодні, щоб дозволити собі навіть найдешевше нове авто, потрібно мати в кишені щонайменше $10 тисяч. І це за умови, що ви готові їздити на машині, зібраній на пострадянському просторі. Про це свідчить аналіз ринку, проведений MMR.