Куди підуть гроші

За словами Нефьодова, гроші підуть на реконструкцію і добудову пунктів пропуску, на введення в експлуатацію сканерів і закупівлю вагових комплексів.

«Ми працюємо в межах наявного старого бюджету. У новий бюджет закладено на інфраструктуру близько 480 млн грн. Це кошти, які будуть витрачені на реконструкцію і добудову 12 пунктів пропуску, на введення в експлуатацію сканерів, на закупівлю вагових комплексів», — сказав він.

Читайте також: Нова митниця показала результат. Бюджет поповнено на 30,3 мільярда

Як повідомлялося раніше, до кінця 2020 року планується завершити 12 пріоритетних пунктів пропуску, 2 пункти — до кінця 2021 року і ще 2 — до кінця 2022 року. Крім цього, в планах додатково укомплектувати три пункти сканувальними системами.

Читайте також: Нефьодов розповів, коли запрацює електронна митниця

Раніше повідомлялося

  • 8 грудня в Україні офіційно розпочала роботу нова Державна митна служба України.
  • У листопаді ДМС перерахувала в державний бюджет 30,3 млрд грн.
  • Президент підписав законопроект №1048, який вносить зміни до Митного кодексу України щодо деяких питань функціонування авторизованих економічних операторів (АЕО). Тепер оформляти товари на митниці стане простіше.
  • Нагадаємо, 5 липня Кабмін звільнив Максима Нефьодова з посади заступника міністра економічного розвитку і торгівлі та призначив головою Державної митної служби, яка в рамках податкової реформи відокремилася від Державної фіскальної служби.

Читайте також: Нефьодов показав, як буде реформувати митницю (презентація)