Валерій Миколайович призначений на посаду Заступника голови правління у березні 2016 р. Валерій має 15-річний досвід роботи в банківському секторі, понад 10 років працював в банку Імексбанк. До приходу в Таскомбанк був заступником голови Правління Комерційного банку Центр.

“Дуже приємно отримати таку відзнаку, адже це одна з найвищих особистих нагород для банкіра. Для мене банк — це не тільки робота, а й моє найбільше захоплення. Точно можу сказати, що щоденна праця, моя та моїх колег, надзвичайно цікава, адже ми працюємо з інноваціями, а заначить — однією ногою у майбутньому. Майбутньому, яке ми створюємо вже сьогодні», — підкреслив Валерій Даниленко.

МФ Клуб «Банкиръ» заснував приз пам'яті Вадима Гетьмана за особистий внесок в розвиток банківської справи. Вадим Гетьман — колишній голова Національного банку України один із засновників національної банківської і фінансової системи, валютно-фінансового ринку і національної валюти «гривні». Приз пам'яті Вадима Гетьмана є авторською роботою українських скульпторів, членів Спілки художників України, Стаса Кадочникова, і Тетяни Зайцевої. Скульптура, виготовлена з бронзи, — є фігурою, яка символізує фінансову стабільність, відкритість і надійність.