З розвитком технологій та зміною ритму нашого життя перетворюється і культура платежів — оплата в один дотик вже увійшла в платіжні звички українців. Таскомбанк продовжує розвивати нові рішення в сфері безконтактних платежів і сьогодні реалізував платіжне рішення для людей, які підтримують високий ритм життя і люблять спорт.

«Розвитку безготівкової економіки сприяє не тільки поява інноваційних рішень, які продовжують перетворювати платіжний процес у справу кількох секунд, але також і готовність самих українців використовувати нові можливості. Так, за даними останніх досліджень, 37% українців хотіли б використовувати гаджет для оплати, і на сьогодні це один з найвищих показників у Європі. Завдяки сервісу Garmin Pay простоту і швидкість оплат за допомогою смарт годинників відчують не тільки спортсмени, а й любителі подорожувати без зайвого», — коментує Анастасія Пшенична, директор Департаменту розвитку карткових продуктів і проектів Таскомбанку.

Щоб почати сплачувати за товари і послуги за допомогою сервісу Garmin Pay достатньо завантажити у свій смартфон з Google Play чи App Store додаток Garmin Connect, підключити смартфон до годинника й додати свої банківські картки. Сплачуючи смарт годинником необхідно ввести пароль та прикласти його до терміналу. Завдяки токенізації, яка використовується в Garmin Pay, користувачі можуть бути впевнені в безпеці своїх платіжних даних, адже вся інформація платника замінюється персональним цифровим ідентифікатором.

В Україні вже представлені пристрої vivoactive® 3 и vivoactive® 3 Music, Forerunner® 645 и Forerunner® 645 Music, Forerunner® 735 и Forerunner® 935, модели серии Fenix® 5 Plus и Fenix® 5s Plus. Смарт годинники Garmin крім платежів, мають також низку функцій здоров’я, включно з моніторингом сну, вимірювачем пульсу, моніторингом стресу тощо.