Що відомо про нового власника Укрбуда

«Вже знайшовся інвестор, він взагалі непублічний, щоб ви розуміли. Це не будівельник, не публічна людина, він не з цього бізнесу, йому просто цікаво зайти в новий цікавий проект», — розповів Бахматов.

За його словами, ще три тижні тому Укрбуд міг мати проблеми з усіма своїми будівництвами по всій країні. Але зараз 40 тисяч людей, які вклали гроші в будівництво, можуть не хвилюватися, що щось відбудеться.

Читайте також: Катастрофи не буде: Гендиректор «Укрбуд Девеломент» прокоментував ситуацію у компанії

Прізвище інвестора і суму інвестицій Бахматов назвав внутрішньою інформацією.

«Ми скоро дізнаємося, хто це», — зазначив він.

Читайте також: Ефект «Укрбуду»: що відбувається з великим забудовником і до чого готуватися покупцям квартир

Бахматов також спростував чутки про те, що Укрбуд «віджало» оточення президента Зеленського: «Я чув, що там вже і Богдан, і Вавриш — це все маячня».

Рейтинг київських забудовників від «Мінфіну»

На зауваження інтерв'юера про те, що, нібито за словами Бахматова, в будівельний бізнес прийшов чоловік, який в ньому не розбирається і віддає гроші, щоб врятувати 40 тис. вкладників, радник мера відповів: «Так реально є».

Раніше повідомлялося

  • 7 жовтня стало відомо, що частки у будівельній корпорації «Укрбуд Девелопмент» придбали топ-менеджер маловідомої компанії Євген Дікін і фермер Василь Польовий. У реєстрі зазначено, що їм належить по 50% компанії. Розмір внеску в статутний фонд становив 17,6 млн грн.
  • Нагадаємо, попереднім власником «Укрбуд девеломент» був «Базерт Девелопмент Елелпі», який належав екс-нардепу Максиму Микитась.
  • 19 вересня гендиректор корпорації «Укрбуд» Олег Майборода повідомив, що Микитась вийшов з будівельного бізнесу. 20 вересня він особисто підтвердив, що продав компанію.

Читайте також: Ситуація з Київміськбудом: проблеми чи підступи конкурентів