»Хочемо обов'язково зробити дитячу карту, і ще кілька дуже затребуваних продуктів, про які часто запитують клієнти", — сказав Гороховський.

За словами Гороховського, якщо ти хочеш, щоб клієнти з тобою взаємодіяли емоційно, залишити в стороні дітей неможливо.

 Замовити онлайн кредитну картку monobank

«Ми намагаємося робити так, щоб батьки показували дитині, як влаштований наш додаток. Там живе кіт, є нагороди, які можна отримувати за активне користування. Це додавання емоцій», — пояснив співзасновник.

Що відомо про дитячу картку

«Ця карта буде точно така ж, як у дорослого. Діти за законом самостійно не можуть розпоряджатися карткою, тому вона буде дитяча, але з елементами контролю над витратами з боку батьків», — зазначив Гороховський.

Читайте також: Легкий старт: дитячий депозит як подарунок до повноліття

За його словами, дитячий проект — це про емоції, але там є і бізнесова складова. З одного боку, діти, які бачать, як це працює у батьків, захочуть карту. З іншого боку, ті, хто побачить карту у однокласників, приведуть до нас своїх батьків. Адже хтось буде вже з колекцією котів, а хтось ще без карти.

«У Привату, наприклад, інша історія. Він навчає дітей за допомогою Юніорбанк. Це більше освітній проект. У нас немає таких амбіцій. Ми не хочемо навчити всіх дітей на планеті. Ми просто хочемо дати їм прекрасний, простий, веселий банківський додаток», — підсумував Гороховський.

Раніше «Мінфін» писав, що дитячі вклади є у Приватбанку, ОТП Банку, Альфа-Банку, банку Креді Агріколь та в банку Південний.

 Обрати та оформити депозит