Переваги AirPods Pro

У гаджет вмонтовані два мікрофони – внутрішній і зовнішній, які сприяють шумозниженню. Спеціальна програма допомагає мікрофону відстежувати зовнішні звуки і фільтрувати їх, не пропускаючи у вухо. Така система зниження шуму адаптує звуковий сигнал двісті разів на секунду.

Ще однією перевагою нового гаджету є можливість перемикання на «прозорий» режим. Це дозволяє слухати музику і одночасно контролювати те, що відбувається навколо. Отримати такий ефект допомагає зовнішній мікрофон, який ловить звуки навколишнього середовища і накладає їх на музику в навушниках. Пристрій працює на чіпі Н1, виробництвом якого компанія займається самостійно. Без підзарядки робота навушників триває до п'яти годин.

З 30 жовтня гаджет з'явиться у магазинах Сполучених Штатів і ще 25 країн світу. На офіційному сайті зазначена вартість у 249 доларів.

Як відреагували акції техгіганта?

Після анонсу AirPods Pro цінні папери компанії піднялися на 0,9%. Позитивно відреагували на новину інвестори Apple, а також біржові аналітики. Експерти підняли річну ціль акцій з 260 до 285 доларів США.

Аналіз роздрібних продажів та інтернет-магазинів вже сьогодні показує, що продажі презентованих минулого місяця смартфонів виявилися вищими за очікування Уолл-стріт. Думки аналітиків щодо зростання продажів розділилися – одні вважають, що у четвертому квартальному періоді річний обсяг продажів айфонів зменшиться, тоді як інші твердо впевнені – продажі будуть тільки рости.

Загальна відвідуваність офіційних магазинів Еппл в день початку продажів айфонів 11 версії зросла на 37%, тоді як в минулому році показник склав всього 32%, зазначає lblv.com. Це вказує на те, що інтерес до нової продукції збільшується, а також є індикатором, який показує попит на смартфони до кінця року. Аналітики радять купувати акції компанії, чекаючи їх підвищення протягом року на 14,5%.

Олександр Миронов, фінансовий аналітик LBLV.ru