monobank platinum встановлює новий стандарт безпеки — це перша картка в Європі, на яку клієнт може не завдавати чутливі дані: номер, строк дії та тризначний код. А для тих, хто хоче ще сильніше захистити свої фінанси, доступна можливість встановити динамічний тризначний код.

Цей продукт платний, але його тарифи максимально доступні — випуск 500 грн, обслуговування — 250 грн. Аналоги зі схожим наповненням коштують у кілька разів дорожче.

Що ви отримуєте з monobank platinum?

Тепер не тільки чорна

Клієнт може вибрати між трьома абсолютно новими дизайнами карток. Також отримає оновлений дизайн додатка, а з карткою — унікальний набір наклейок з котом. Картка іменна і, звичайно, безконтактна.

Безкоштовне зняття готівки за кордоном

Для власників карток platinum реалізовано безкоштовне зняття власних коштів за кордоном до 5000 грн на місяць, знижений процент за користування кредитним лімітом і більш вигідний тариф на зняття готівки в рахунок кредитних коштів.

1 рахунок, 2 картки, ∞ можливостей

monobank зробили платинові картки на ранзі Mastercard World Elite і VISA Infinite, щоб у клієнтів був максимум привілеїв і взагалі жодних обмежень.

Клієнт отримує дві картки різних платіжних систем — пластикову і віртуальну. Кожна з них дає свої привілеї і знижки.

Консьєрж-сервіс

Професійна команда підтримки monobank спільно з консьєрж-сервісом від VISA і Mastercard — незамінний цілодобовий помічник у вирішенні будь-яких завдань.

  • Підтримка як по телефону, так і в месенджері.
  • Конфіденційність для кожного клієнта.
  • Жодної бюрократії і формалізму.
  • Просто шанобливе спілкування, коли клієнт його ініціює.

Комфорт в аеропорту: 80-й рівень

1. Із карткою monobank platinum доступний безкоштовний доступ до всіх бізнес-залів від Mastercard і Lounge Key в аеропортах 450 міст по всьому світі (в Україні — аеропорти Бориспіль, Київ, Харків, Львів).

  • Миттєвий доступ до зали очікування за наявності картки.
  • Безкоштовні кава та закуски.
  • Комфортне очікування рейсу (доступ не залежить від класу авіаквитка і авіакомпанії).
  • Відвідування зали з гостями (гості оплачуються окремо).

2. Fast Line — це послуга, що дозволяє швидко проходити всі формальності в аеропорту: реєстрація на рейс, митний паспортний і митний контроль.

Послуга доступна в аеропорту Бориспіль (термінал D і F):

  • клієнт проходить митний і паспортний контроль без черги на виліт і приліт;

  • можливість реєструватися на рейс і здавайте багаж без черги під час вильоту за кордон.

Мильна програма:

Із monobank platinum клієнт збирає милі, здійснюючи повсякденні витрати зі своєї картки. monobank нараховує 15 миль за кожні 1 000 грн у чеку, оплаченому monobank platinum. Милі можна витратити на авіаквитки будь-якої компанії світу.

Щоб витратити милі, потрібно просто вибрати будь-яку покупку авіаквитків з виписки, декілька торкань, і вартість авіаквитка зараховується назад на картку.

І це ще не все!

  • Страховка для мандрівників з покриттям до 1 млн доларів.
  • -50% на Uber в/з аеропорту Бориспіль і Київ з промокодом VISAPREMIUMUA.
  • Безкоштовна упаковка валіз у Борисполі.
  • Партнерські знижки від платіжних систем.

На відміну від інших банків, усі сервіси в monobank platinum доступні без обмежень за кількістю відвідувань і вимоги за витратами.

«Ми прагнемо пропонувати своїм клієнтам максимальну кількість переваг в наших продуктах, і головне — дати споживачеві можливість вибрати який картою він хоче платити. Нам дуже подобається наш новий продукт. Сподіваємося, що клієнти теж гідно оцінять », — заявляє про новий проект Ірина Старомінська, Голова правління Universal Bank.

Картки platinum доступні в бета-режимі на Android уже сьогодні, iOS — до кінця наступного тижня.

Приєднуйтесь до monobank.