НАК «Нафтогаз України» знизив ціни на газ для населення в липні на 10,4%. Відповідне розпорядження підписав керівник інтегрованого газового бізнесу НАК «Нафтогаз» Андрій Фаворов під час наради у Зеленського.

Українці оцінили, як змінилася якість життя за рік (опитування)

За рік економічний стан України покращився, а однією з головних проблем країни українці називають інфляцію. Про це свідчать дані дослідження соціологічної групи Рейтинг на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту.

Мінфін централізує IT-складову управління держфінансами

Кабмін затвердив Концепцію IT-централізації системи управління державними фінансами (СУГФ), погодив створення керуючого комітету ІТСУГФ і окремої установи (FinIT), через які буде здійснюватися цей процес.

Суд ЄС скасував санкції проти Януковича і Ко

Суд Європейського Союзу скасував санкції ЄС, подовжені для колишнього президента України Віктора Януковича і його сина Олександра в 2016-2017 роках, а також санкції для ряду його соратників, продовжені в 2018 році.

Український фонд стартапів склав 400 мільйонів

Бюджет Українського фонду стартапів склав 400 млн грн, планує видавати стартапам на ранній стадії гранти в обсязі від $25 тис. до $ 75 тис. Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

В Україні можуть ввести систему цифрової ідентифікації громадян

Радник президента Михайло Федоров запропонував на зустрічі з представниками МВС, ДМС Мін'юсту ввести в Україні систему цифрової ідентифікації громадян.

В Україну до кінця року зайде ряд міжнародних брендів

До кінця 2019 року на український ринок, крім шведського бренду IKEA, має зайти ще кілька міжнародних брендів.