Що це значить

Щодня через термінальну мережу банку проводять понад півтора мільйона оплат. Частка банку, що посідає друге місце на ринку еквайрингу, збільшилась до 16,5%. Ощадбанк надає еквайрингові послуги більш ніж 20 тисячам підприємств, забезпечує комфортні безготівкові розрахунки на найбільших музичних, спортивних та бізнес-подіях країни.

«Ми прагнемо охопити cashless якомога більше сфер, щоб українці мали можливість зручно та швидко розраховуватись карткою або смартфоном будь-де: у транспорті, на фестивалях, ярмарках, футбольних матчах, концертах open air. Маємо унікальний досвід з організації масштабних проектів. Працюємо не лише над розширенням термінальної мережі, а й над функціоналом POS-терміналів. До стандартного набору основних функцій, таких як оплата, повернення, скасування транзакції, додали поповнення мобільних телефонів, оплату чайових, розстрочку, покупку товару одночасно з видачею готівки. Це вагомі конкурентні переваги», — зазначила Наталія Войтович, заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку.

Читайте також: FinAwards 2019: Ощадбанк визнано найтехнологічнішим

Як зазначає прес-служба, Ощадбанк забезпечує проведення безготівкових оплат проїзду на понад 1,3 тис. мобільних та стаціонарних валідаторах у 9 містах країни.

Крім того, з початку 2019 року Ощадбанк забезпечив і продовжує забезпечувати інфраструктуру для безготівкових оплат на 8 фестивалях.

9 – 14 липня відбудеться найбільший музичний фестиваль Atlas Weekend – 2019, де Ощадбанк другий рік поспіль виступає єдиним банком-партнером та забезпечує інфраструктуру для безготівкових розрахунків. Традиційно Atlas Weekend територія без готівки.

Також у прес-службі нагадали, що вперше в Україні Visa та Ощадбанк запустили пілотний проект інноваційної технології для приймання безконтактних платежів на смартфонах Tap to Phone.