Що це означає

«Дороги європейської якості вже з'явилися на певних ділянках. Можу гарантувати, що за п'ять років ми об'єднаємо обласні центри. Відремонтувати одразу все неможливо», — заявив глава Укравтодору.

Пріоритетом роботи Укравтодору Новак назвав коридор GO Highway.

Читайте також: Новий автоцінник: дорожчають і євробляхи, і іномарки з салону

«У 2019 проводимо ремонт в Хмельницькій, Вінницькій та Черкаській областях, а також капітальний ремонт моста через Хаджибейський лиман в Одеській області», — розповів він.

Також додав, що почався ремонт доріг Н-11 Миколаїв — Дніпро і Н-14 Миколаїв — Кропивницький. У 2019 Укравтодор планує завершити ділянку від кордону Миколаївської області до Кропивницького.

Кращі кредитні картки для водіїв


Крім того, в 2019 році почнеться капітальний ремонт шляху Н-14 від кордону з Кіровоградської області на південь, до Миколаєва — дорога буде бетонною.

«З важливих проектів — дорога Н-31 Дніпро — Решетилівка. Це будівництво бетонної дороги з підключенням в коридор М-03 Київ — Харків — Довжанський. За кілька років будемо їздити якісною дорогою від Дніпра до Києва», — запевнив керівник Укравтодору.

Крім того, на трасі Н-08 Бориспіль — Маріуполь в межах окремої бюджетної програми продовжується ремонт ділянки Запоріжжя — Маріуполь.