«Ну, рішення приймають власники — колишні та теперішні. Єдине, я думаю, що у нас з ними є спільні інтереси — старих власників і нинішніх, щоб банк зберігся і ніхто з вкладників не постраждав», — сказав Коломойський.

«Я думаю, що це апріорі аксіоматична річ. Тому вкладники можуть за це не переживати. Ніхто не буде доводити до ситуації, що „не діставайся ж ти нікому“, — додав він.

Читайте також: ПриватБанк подав позов до Коломойського до суду США

На запитання про наміри Коломойського: повернути собі банк у власність або ж отримати 2 мільярди, які, за його словами, були вкладені в банк на момент націоналізації, олігарх відповів, що має намір отримати компенсацію.

»Якщо, припустимо, в судах буде доведено або якщо буде працювати якась урядова комісія, або, може бути, незалежні аудитори визначать, що в банку був капітал, який помножили на нуль і зробили навіть негативним шляхом зміни просто правил бухгалтерського обліку..."

Читайте також: Стали відомі аргументи суду про скасування націоналізації ПриватБанку

Також він додав, що має власну версію подій: «Вони так поміняли правила бухгалтерського обліку або обліку капіталу, нормативів, що мій капітал став не 60 млрд плюс, а мінус, як вони сказали, 116 млрд».

«Треба відновити мій капітал в цьому банку. Сказати, що у мене там є 50 або 60 млрд. Але вони не в мене в кишені, вони знаходяться в банку», — зазначив Коломойський.