«Український People.ai залучив інвестицій на $ 60 млн! Серія С! Вітаю! Молодці! Рада, що вони представляли Україну у нас на панелі на першій конференції в Стенфорді по Україні», — написала вона.

Читайте також: Київ увійшов до топ-35 найбільших стартап-міст світу

Серед інвесторів People.ai в серії С — фонд ICONIQ Capital за участю венчурних фондів Andreessen Horowitz, Lightspeed Venture Partners, GGV Capital і Y Combinator.

Як використають гроші інвесторів

Стартап People.ai дає змогу відстежувати кожну точку контакту між командою продажів та її клієнтами. У People.ai створили технологію машинного навчання, призначену для повного заповнення CRM-записів процесів продавців. Зараз стартап обслуговує провідні компанії, такі як WMWare, Okta, Dropbpx, Zoom, Charge Point, Barracuda і багато інших.

Компанія анонсувала новий продукт The Wire — рішення для штучного інтелекту, яке втілює новий спосіб надання дієвих ідей командам, які працюють з клієнтами.

Завдяки отриманим інвестиціям компанія планує прискорити просування інноваційних продуктів і продовжити розширення для задоволення потреб глобальних корпоративних клієнтів, а також запустить платформу партнерства для провідних консалтингових фірм і системних інтеграторів.