Критерії вибору

У номінації брали участь кредити для фізичних осіб на будь-які цілі, які можуть бути оформлені новим клієнтам (нечинним клієнтам банку) без довідки про доходи на суму від 10 000 гривень, з видачею готівкою або на поточний / картковий рахунок клієнта.

Умови кредиту ПУМБ — «ВСЕЯСНО»:

Платити всього 2,26 грн на день.
Без страховки.
Без разової комісії.
Кредит до 200 000 грн.
Річна комісія 0,01%.

Порівняти умови кредитів готівкою

Представник банку ПУМБ на FinAwards 2019, директор департаменту по продуктах роздрібного бізнесу Дмитро Поліщук поділився планами: «Ми розвиваємо не тільки кредитування готівкою. Наприклад, уже в червні в наших планах запустити абсолютно нову карту для виплат. Я думаю, що вона буде не схожа ні на що. Дочекайтеся початку червня, ми зробимо великий анонс. Буде дуже цікавий продукт».

Третє місце в цій номінації посів Ідея Банк і кредит «Цільовий». Друге місце — Альфа-Банк Україна з «Кредитом готівкою». 

Читайте також: Переможці FinAwards 2019: які банки отримали нагороди

Крім переможців у номінації «Кращий кредит готівкою» були і спеціальні нагороди від сайтів Finance.ua і «Мінфін».

  • «Найбільш чесний кредит»

Переможцем у цій номінації став «Кредит «Стандарт „від Банку Кредит Дніпро. Нагороду отримував начальник управління продажів роздрібного бізнесу Олександр Яровий.

  • “Вигідна пропозиція»

Аналітики Finance.ua і «Мінфіну» порахували, який з кредитів на 12 місяців найдешевший. Переможцем став «Кредит готівкою« Цільовий» від Ідея Банку.

FinAwards 2019 — це щорічна професійна премія, яка присуджується керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу й топ-менеджерам банків за особливі досягнення розвитку різних продуктів, впровадженні технологій і клієнтських сервісів. Засновники премії — сайти «Мінфін» і Finance.ua.

Нагадаємо, церемонія вручення нагород FinAwards 2019 проходила 15 травня в київському нічному клубі D.Fleur. Організатором заходу виступила компанія BankOnline, а Генеральним партнером — платіжна система Mastercard.