У своєму відгуку Ірина розповідає про невдалу спробу пожертвувати гроші у благодійний фонд через відділення Ощадбанку у м. Кам'янське.

«Мінфін» публікує відгук мовою оригіналу.

«Учні школи, у якій я працюю, долучилися до Всеукраїнської благодійної акції «Монетки діткам» БФ «Таблеточки». Мета акції – збір коштів на допомогу. Сама назва акції говорить, що збираються монетні гроші. За тиждень наші діти назбирали близько 5 тисяч гривень і відсортували за номіналом.

Гроші необхідно було покласти на рахунок в «Ощадбанку». Персонал відділення банку спочатку відправляв мене в інший банк, бо: «У нас сейчас идет «монетизация», и это является приоритетом, а вы отвлекаете моего кассира от работы, создаете очередь». Хочу зазначити, що жоден відвідувач з черги своє обурення не висловлював, бо чули на що підуть ці гроші.

Потім зламався лічильний апарат на сумі близько 500 грн. (і це з 5000 грн.)! Інший лічильний апарат робітники банку запустити не змогли, тому припинили приймати гроші. Як я повинна повертатися назад до школи з монетками масою близько 90 кг, їх зовсім не турбувало. Зазначу, що в банк мене привіз на власному автомобілі мій чоловік, а потім поїхав на роботу. Більше того, винною у поломці лічильного апарату назвали мене, бо нібито гроші були зі сміттям. Мій висновок: напевно, монети потрібно було не тільки відсортувати за номіналом, але ще й помити!

Так закінчилась моя спроба скористатися послугами «Ощадбанку» з благодійною метою» — розповіла Ірина.

Нові правила

З квітня 2019 року правила програми «Кращий відгук місяця» змінено. Ми, як і раніше, даруємо 3 000 грн автору відгуку, який вважаємо найбільш цікавим чи корисним для інших читачів. І це єдиний переможець. «Мінфін» більше не розігрує два призи по 1 000 грн за допомогою системи random.org.

Як стати учасником програми «Кращий відгук місяця»

  • Зареєструватися на сайті «Мінфін».
  • Залишити реальний відгук, який стосується обслуговування у діючому банку. Наші модератори ретельно перевіряють усі відгуки на достовірність.

Більше про правила «Кращого відгуку місяця» читайте тут.